Egy nagyon eldugott helyen egy nagyon hangulatos kis étterem. Bőséges választékkal és bőséges tányérokkal. A felszolgálás tanítani való, mindenre odafigyeltek, hogy mi a legjobban érezzük magunkat. Az ételek frissek és nagyon jó alapanyagokból készültek! ! Kértünk egy előételt, de ketten nem bírtuk megenni.
Majd a fő étellel ugyan így jártam. Kértem egy csülköt, de egy hadseregnek is elég lett volna. Nagyon finom volt, igazi ropogós és nem túl zsíros. Egyszerűen mesés hely! !
Kirándulásból hazafelé tévedtünk be az étterembe ahol egy szolgálatkész kedves pincér fogadott bennünket. Hamar megegyeztünk az ételekben amit gyorsan meg is kaptunk kiváló minőségben. Mindenkinek ajánlom a fogadót, bár én csak az éttermi részéről nyilatkoztam, de ahol ilyen jó az étterem feltételezhető, hogy a fogadó is ezen a színvonalon van.
Online foglaltunk szállást egy 11 fős társaság részére, ahol is több alkalommal étkeztünk is. Flottul, olajozottan ment minden, a szállás, és az éttermi részben is. Az ételek kiadósak, választékosak és finomak voltak, a kiszolgálás figyelmes, udvarias - de nem tolakodó - volt. Nyugodtan merem ajánlani az arra járó idegennek is.
Egy véletlen folytán kerültük az étterembe de nem bántuk meg. Remek családias hangulat és rugalmas kiszolgálás, választékos és ízletes ételek nagyszerű áron. Nagyon szép környéken található. Játszósarok a gyerekeknek és napos terasz. Parkolási hely közvetlen az étteremnél. Szuper hely ajánlom mindenkinek. Biztosan visszatérünk még.
Kedvenc éttermünk, rendkívül családias. Itt mindig kedves,szívélyes a kiszolgálás és a figyelem, családias a hangulat és mennyeiek az ízek, amelyek közül alig lehet válogatni, mert minden nagyon,de nagyon finom és nagy ! ! ! ! Túlzás nélkül mondom a legjobb hely ! Csak pozitív véleményünk van .
Màr többször voltunk itt,visszajàró vendègek lettünk,mindig nagyon finom èteleket kaptunk. A választèk,az adagok bőségesek,nem kell sokat vàrni az ètelekre. A személyzet segítőkèsz,udvarias. Szèp helyen van,tiszta. Szezonàlisan is vannak ètelek.
Èrdemes eljönni,èn ajànlom mindenkinek,az àrak is korrektek,ha jót akarunk enni -mindig ide jövünk. Nem tukmàljàk ràd az ètelt,lehet variàlni,a pincèr figyelmes.
Korábban is jártam már itt, ballagás utáni vacsorát tartották az étteremben a rokonaim. Most viszont a szilveszteri bulira érkeztünk Tardosra! Életem első bálja volt, mármint az év utolsó napján. Este 8 óra után érkeztünk, nagyon szépen feldíszített terem és asztal fogadott minket.
Egyből kérdezték, hogy tálalhatják -e a vacsorát, szépen sorban kaptuk a fogásokat, amik nagyon is bőségesek voltak. És persze FINOMAK! Desszertnél már fogtuk a hasunkat, de isteni volt! Zene tökéletes, hangulat a felsőfokon! :) Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel teljesen meg voltunk elégedve! Nem drága hely és mindenki nagyon kedves, barátságos, nem utolsó sorban nagyon ügyelnek a tisztaságra! Máskor is visszamennék!
Az étterem Tardos település központjában található. A néprajzi múzeumnak is beillő tágas térben hatalmas asztalokkal várják a betérőket. Kedves, mosolygós személyzet szolgálatkészen lesi a kívánságokat a változatos ételeket kínáló étlapból. A szárnyasoktól a sertés, marha, vad ételektől a hal ételekig mindenki találhat kedvére való ínyencséget és helyi specialitásokat egyaránt.
Bőséges, embert próbáló adagok után szinte alig marad hely a finom és kiadós desszerteknek. A változatos sör és bor kínálat mellett sajnos a kávé kevésbé volt ízletes, amit a színvonalas tálalás sem tudott kellemesebbé tenni, a kapucsínó, bár ugyan abból a kávéból készült, a tej és cukor miatt finomabb volt. Ezt a kis csorbát azonban a finom és bőséges ételek, valamint az udvarias pincérek kiköszörülték, utólag is. A környéken járva biztosan újra betérünk, hogy a többi ínycsiklandó ételcsodákat is kipróbálhassuk.
A falu közepén pontosan a templom mellett található ez az étterem cukrászda, pizzazó, lángosozó, nem is tudom minek nevezzem. A parkolóban egy repülő motor a figyelemfelkeltés. Bent nagy tágas tér, egyik oldalt cukrászda, másik oldalt étterem. Az étlapról látható, hogy kemencés ételeket is sütnek, de csak egy nap egy héten, sajnos nem akkor amikor mi voltunk.
Általában vadételek vannak az étlapon (és kemencés, pld pizza és lángos, vagy csülök) Szép kaligrafikus étlapjuk van, már csak az étel fényképe hiányzik mellőle. Kint gyerekjátszótér amíg elkészül az étel. A felnőttekre is gondoltak, az ital mellé egyből hoznak kérés nékül pogácsát, addig amíg a rendelés elkélszül. A pincér nem tolakodó, nem ajánl semmit, sőt elkészítenek olyat is ami nincs az étlapon, ha meg van hozzá minden alapanyag. A kihozott étel szépen díszített, megfelelően sok, a végén érdeklődnek, hogyan ízlett a vacsora. Itt is kérés nélkül becsomagolják a maradékot és visszahozzák fizetéskor.