2016. júniusában voltunk itt két kisgyerekekkel. Tapasztalatunk szerint az árak alacsonyak, de ennek oka van. Beléptünkkor már egyből elénk vágott a szőke pincérnő az ajtóban, ami kicsit meglepett, általában udvariasabbak szoktak lenni. Az ételek nem túl nagyok, de nem is kicsik, nőként nekem elég volt, férjem kicsit kicsinyelte, de az árát tekintve korrekt volt.
(650 Ft) Sajnos azonban mire kihozták közelebb volt a hideg állapothoz mint a langyoshoz, pedig kb, fél órát vártunk rá. Rántott bordát és cigánypecsenyét rendeltünk. Az utóbbinak sajnos semmilyen íze nem volt, (egy szerel hús, valamilyen íztelen öntettel)a rántott bordát pedig nagyon nem is lehet elrontani. Rossznak nem mondanám, de jónak sem. Ha valakinek gyorsan kell valami ennivaló, és nem akar sokat költeni éppen jól lakik, de többet nem érdemes remélni. Én utólag úgy gondolom jobban jártunk volna egy pizzával. . . Sajnos a WC nagyon szűk, kéztörlőnek pedig egy sokat használt, koszos törölköző volt kitéve. Viszont volt szappan, és WC papír! Szóval betérni éppen érdemes, de nem kell sokat remélni.