Elgondolkodtató, hogy a weboldalukon nem lehet megtekinteni az étlapot. Korábban erre volt lehetőség. A kínálatot nagyon megkurtították, ami alapvetően nem lenne baj, sőt! De az étlap koncepciótlan és silány a minőség. Bolognai spagettit sokszor, sok helyen ettem már. Volt köztük jobb és kevésbé jó, de mind felismerhető volt. Itt nem. Az ízvilága a balzsamecetre emlékeztetett, a spagetti szétfőtt, de valami irgalmatlanul! A brassói, bár ízre finom volt, de állagra a bébiételre hajazott. Ebben a köretként tálalt parázsburgonya volt szétfőtt. A harcsapaprikásban pedig a harcsa főtt széjjel, ráadásul a világ sókészletének kb a felét erre a tányérra hintették. Nem tudom, mi jár a tulajdonos(ok) fejében, de ha ez a kritikán aluli színvonal nem változik meg sürgősen, a hely hírneve kevés lesz a fennmaradáshoz. Sok a panasz az ételeik minőségére, de sem az online térben nem látni nyomát, hogy a tulajdonosokat ez bármennyire is érdekelné, sem a minőség javítása érdekében nem történik semmi. A pincérek kedvesek, a hely szép, de az ember enni jön egy étterembe és pont az ételekkel vannak bajok. Ráadásul ez az alig 30 ezres lélekszámú város igen erős éttermi fronton. A teljesség igénye nélkül, megtalálható itt a M. étterem, a P. [moderálva - a szerk. ] (ez egy hely, két célközönségre fókuszálva - egy éttermi résszel és egy fedett, tóparti terasszal, utóbbi a lazább, beach hangulatra berendezkedve), a G. [moderálva - a szerk. -] étterem, az O. [moderálva - a szerk. -], a H. K. [moderálva - a szerk. -] étterem, a nemrég épült M&K [moderálva - a szerk. -], a T. H. [moderálva - a szerk. -], a K. F. [moderálva - a szerk. -], a V. [moderálva - a szerk. -] étterem, vagy a Michelin csillagos, Pesti István séffel erősítő P. [moderálva - a szerk. -] étterem. Nem beszélve a tóparti büfékről, kifőzdékről, pizzériákról. Számtalan lehetősége van annak, aki jól szeretne lakni, a retro kajáktól a csúcs gasztronómiáig. Ilyen erős mezőnyben nem lehet sokáig versenyben maradni azzal, hogy az étteremnek van egy stég terasza a vízen és piszok menő ott koktélozni. . . Jelenlegi tapasztalatunk alapján egyértelműen nem ajánlom a helyet! Ebben az árkategóriában csak jobbak vannak a városban.