Több éve járunk ebbe az étterembe. A színvonal hatalmasat esett, a kiszolgálás pocsék lett. Ma este ott vacsoráztunk 2 gyerekkel. A férjem steaket kért médiumra sütve. Már ez se sikerült a fő étkezés befejeztével kértük, hogy csomagolják el az ételt ( a lányom csak bele túrt a lazacba máshoz hozzá se nyúlt szóval egy komplett étel volt és én is meghagytam a felét).
A gyerekek kértek fagyit. 1 gombóc eper és 1csoki-eper tejszínhabbal erdei gyümölcs szósszal. Harmadjára sikerült is eltalálni és még ekkor is lemaradt az öntet, de ekkor már inkább nem szóltunk. Majd mikor fizettünk kiderült, hogy nem hallották hogy kértük a csomagolást, így kidobták az ételt. Minden drágább lett és kisebb adag. Vadászni kellett a pincéreket, ha kérni akartunk valamit és egyszer kérdeztek kérünk e inni vagy hozhatnak e még valamit. Nem ezt szoktuk itt meg, így nagy csalódás volt! Azt hiszem többet nem megyünk, pedig szerettük ezt az éttermet barátokkal és családdal is.