Tatán az Öreg-tó partján található étkezde, fagyizó. Terasza közvetlenül a tó partján van, ahonnan a várat is látni. A kiszolgálásra ne várjunk, mert önkiszolgáló rendszerben működik. Különlegessége az egyedi, tetszőleges módon ízesíthető és díszíthető fagylaltok. Ezt egy korábbi alkalommal már kipróbáltuk.
Most az étkezde kézműves hamburgerét és tésztáját teszteltük. A fagylalttal ellentétben ez csalódás volt. Teljesen átlagosnak mondható. A hamburger zsemléje kívülről túlságosan ropogósra sütve, így nyögvenyelős. Ezen nem segített a benne lévő (majonéz-kechup-mustár keverék) szósz sem, mert kevés volt. A sajt kritikán aluli, rá sem olvadt a húsra. Szerencse, hogy a köretnek kért „aranyhajó” névre hallgató sült krumpli finom volt. Párom bolognai tésztát evett, ami menza jellegű közepes minőségű volt. Inkább a fagyit ajánlom.