Vasárnapi kiruccanást tettünk a családdal a Tatai-tónál. Gondoltam, eszem egy igazi jó halászlét, egy halászcsárdában biztos, hogy nem fogok csalódni. Nem így történt, a halászlé nem volt elég forró, mint ahogy elvártam volna, a harcsaszelet benne pedig engem igazából valami fagyasztott halfilére emlékeztetett.
Ehető volt, de többet vártam. A párom által rendelt étel az én véleményem szerint kevés volt. A lányom gordon-bleut rendelt, kapott valami mirelit töltött húst, félig keményen, félig nyersen.
Szombaton délután látogattunk ide a csárdába,Nagyon finom volt a halászlé,és a harcsa paprikás nokedlivel. Nem kellett sokáig várni,meg voltunk elégedve. mennyiséggel nem volt gond,kenyér friss volt, a csárdából zene szólt,így kellemes hangulatot teremtett . jól lakottan távoztunk,ide még visszatérnénk bármikor.
Bár a babgulyásra voltam "ráizgulva":-) sajnos nem volt. . . :-( Szerintem egy hagyományos tóparti csárdában elvárható lenne egy ilyen népszerű étel! A kezdeti "sokk" után (amit a babgulyás hiánya okozott) rátaláltam a bakonyira, amit nagyon ízletesen készítettek el, és a mennyiséggel sem volt probléma.
A Kedvesem csirkemájat evett gazdagon, ami szintén nagyon finom volt. Örülnék, ha olvasná a vezetés a véleményem, és legközelebb már tudnék babgulyást rendelni! . -)
Nagyon finom halételek készülnek, bőséges a választék. Kutyabarát hely ami nagyon nagy előny hiszen a tóparti sétából bárki betérhet és az asztalától gyönyörködhet a Tatai várban. Egy problémám akadt csak jó jó ,hogy focimeccs meg tv de azért munkaidőben a pincér jó lenne ha nem azt nézné.