Már többször is jártunk ebben az étteremben,ott le is írtam a tapasztalataimat azok összességében pozitívak voltak. Sajnos most ilyet nem tudok írni. A leves amit rendeltünk Csorizós levesnek hívják amikor legutoljára ettük 7 decis nagy adag volt csipetkével tejföllel, és buggyantott tojással, házi kenyérrel jó minőségű alapanyagokból elkészítve finom volt.
A mostani sokkal kisebb adag nyers tojással, egyik kemény másik puha babbal, kevés gyenge minőségű kolbásszal, adalékos kenyérrel, íztelenül. Alapvetően csak egy levest akartunk enni, de mivel ez ilyen kevés és rossz volt ettünk egy rántott sajtot, és egy kecskesajt gnocchi val, ami szintén rendkívül íztelen volt. Egyedül a kiszolgálás volt rendben a felszolgáló meg is kérdezte, hogy rendbe volt-e minden én elmondtam a levessel és a második étellel való tapasztalatomat, ő tudomásul vette, és semmi. Igaz mi megettük a levest és a kecskesajtot is mert már éhesek voltunk, és nem akartunk máshova menni. Egy darabig biztos nem megyünk.
Szombat délután,kora este rekkenő hőség odakint,ennek ellenére mi a teraszra foglaltunk asztalt még hetekkel előtte ,sebaj. Én sok éve már jártam itt es gondoltam nézzük meg mi változott azóta. Nagyon jó helyen van a város központi helyén a várnál . Neve innen van ugye. . Belépve az étterem nagyon jó hűvös volt ,mégiscsak ott kellett volna ülni.
Barátságos fogadtatás,gyors segítőkész udvarias pincérek ,gyors kiszolgálás nem kellett várni. Csapolt Meggy Sört kértünk mindannyian,de sokféle ital van és jó minőségűek. Belső tér nagyon hangulatos,csendes ,a terasz is szép rendezett tiszta és kint is van külön mellékhelyiség ami pozitív. Mindenhol ragyogó tisztaság volt és mindig "oda" is benézek ha kell ha nem,hogy ellenőrizzem;). Érdekes módon sok pesti és Balaton környéki nagy forgalmú helyeken gyakran találkozni mocskos wc vel valahogy vidéken erre is jobban figyelnek. Az étel szépen tálat jo alapanyagokból készített. Egy bajom volt a szakáccsal nagyon kevés fokhagymát használt az amúgy fokhagymás ételhez (garnéla)ez hiba volt szerintem,mert a így tészta csak vaj ízű volt és nem fokhagymás,ahogy én naivan gondoltam. Hátszín kellően nagy adag és a kívánság szerint átsütött volt ,finom mártással. Többieké finom lehetett(és mondták is) ránézésre is gusztusos volt minden. Árban átlagos. Ajánlom másnak is .
Barátokkal vacsoráztunk itt múlt hét szombaton - már sokadjára és végig kóstoltunk egy terjedelmes borsort. Az ételek finomak voltak és elegendő mennyiségűek. A borok mind nagyon szépek. A kiszolgálás tökéletes, a pincérek mind nagyon udvariasok és hozzáértők. Az étterem a szerényebb adagok, kicsit különlegesebb, nem rendhagyó ételek kiváló minőségben elvet követi.
Aki farkaséhes és degeszre szeretné magát tömni, ne ide menjen. Aki valami másra vágyik: kicsit jobbra, kicsit rendhagyóra, annak ajánlom. :) Kedvenc hely, az is marad.
Hihetetlenül színvonalas a kiszolgálás. Az elfogyasztott ételek mind nagyon finomak és kiváló minőségűek voltak, a tálalás is rendkívül esztétikus volt. Itt a vendég nem csak egy finom ételt kap, kicsit kiszakadhat a hétköznapokból, és azt az érzést kapja, hogy ő van a középpontban és megérdemli, hogy a kitüntetett figyelmet.
Több oldalon is ajánlották e helyet, így igyekeztünk a közelében leparkolni. Kívülről majdnem elmentünk mellette, de belépve már tudtuk jó helyen járunk. A vár mása a falon, pont itt kaptunk helyet. A kiszolgálás, mint a nagykönyvben! Figyelnek rá, hogy a hölgy vendég kap előbb, melyik oldalról kapja stb. szóval nem csak úgy kihozzák.
Az ételekről, italokról pontos tájékoztatást ad a pincér, a kérdésekre érdemben tud is válaszolni. A levesek és a főételek nagyon finomak voltak, az adagok nekünk pont megfelelő volt, így desszertet nem kértünk. Marhapörkölt és Jóasszony két remek ízvilág volt. Ha erre járunk ismét bejövünk!
Az étterem nagyon hangulatos, kedvesek és szolgálatkész volt a személyzet. Az ételek minősége tálalása első osztályú és finom ! Ellenben a főételekre elég sokat kellett várnunk, akik utánunk jöttek már a desszertnél tartottak mikor nekünk kihozták az ételeket .
Ezt az éhséggel tetézett frusztrációt csak fokozta, hogy a szobahőmérsékletű limonádéhoz külön kellett kérnünk jeget, annak ellenére, hogy a hogy készül előadásban külön kiemelték, hogy friss naranccsal, citrommal és jéggel készül a kért ital. Záróakkordnak a kávéhoz kért mandulatej valami csoda folytán szublimált. Igy összességében a kis kellemetlenségek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, az ételek kárpótoltak bennünket. De azért a maximális csillagokat nem tudom megadni.
Barátainkkal voltunk kirándulni Tatán és a Vár megtekintése után ide tértünk be egy ebédre. A kerthelyiség és a belső helyiségek nagyon tetszettek/kívülről úgy tudom hamarosan felújítják, ami ráfér a homlokzatra/ Hát nagy választék nincs az étlapon, de azért mindenki talált valamit. Az ételek nagyon szépen voltak tálalva és finomak is voltak.
A kiszolgálásról, a pincérekről csak jót tudunk mondani. Ami nem nyerte el tetszésünk az a konyha lassúsága volt ! Ilyen sok időt ételre nem mostanában vártunk, pedig sok étteremben megfordulunk kirándulásaink során. Azért ajánlani tudom, mert a minőség megfelelő volt.
Rendszeresen járunk a Várkanyar Vendéglőbe. Nagyon szép, ízlésesen berendezett és tiszta az étterem. A személyzet felkészült, barátságos és kommunikatív, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendég jól érezze magát. Most borvacsorán vettünk részt, különleges és ízletes ételsort kaptunk és Sebestyén Csaba kiváló borait kóstoltuk. Az étterem borkínálata alapból is parádés és változatos.
Esküvői vacsoránkat családi körben fogyasztottuk el a vendéglőben. . Tatabányáról érkeztünk a szomszédos Tatára és elsősorban a kiváló értékelések alapján találtuk, választottuk a helyet. Nem csalódtunk! Udvarias és profi felszolgálásban volt részünk. Kedves és nagyon figyelmes személyzet jellemzi az éttermet.
Èn is csak jókat írhatok az előttem szólók màr mindent tökèletesen leírtak! Ès minden igaz,csak azèrt nem jàrunk ide sűrűn ,mert nekem egy kicsit dràga hely ,de ha különleges èlmènyeket szeretnènek,különleges alkalomra akkor ez az a hely! ! ! !
Mi pont diplomaosztàst ünnepeltünk itt,de mivel nőnap volt,minden hölgy kapott egy szàl viràgot,ez jóleső figyelmessèg volt tőlük. A kiszolgàlàs fenomenàlis,ahogyan azt tanítjàk,először kicsit furcsa volt,többen egyszerre szinkronba szolgàltak fel. Mindent tudtak az ètelekről ,hozzà italt is szakszerűen ajànlottak ès a desszertet is a szàjízünkhöz ajànlottàk . A meggysőr nagyon finom,kóstóljàk meg ,èn nem szeretem a sőrt,de ez jó volt! A hely is nagyon elegàns ,de így az egyèsz ,az ètelek ,a kiszolgàlàs minden kiràly! ! !