hétvégét töltöttünk itt társasággal. Fantasztikus barátságos figyelmes közvetlen de nem tolakodó kiszolgálás. A helyi borkínálat tökéletes, a konyhájuk -a szakács- nagyszerű. reggeli büféjellegű, mindig van házimájas, házi kolbász, töpörtyű, sonka a tojásrántotta színe mélysárga, végre finomat lehet enni.
Természetesen van gyümölcs, müzli, sajt tej. Péksütemény friss, nagy választékkal. A 2-3-4 ágyas szobák, lakosztályok tiszták kedvesek nincs túldekorálva, hangulatos megfelelő méretű, szép kilátás a parkra ,a környékre. Külső és belső medence, szauna alsó szinten ahol bár is van, hideg sörrel vagy koktéllal. A hátsó udvarban pedig háziállatok, ló, baromfi, és persze puli. Családoknak vagy baráti társaságnak is melegen ajánlom. ez úton is köszönöm a személyzetnek a vezetésnek s további sok sikert kívánok k
A helyet bázisnak használtuk a párommal. Könnyen elértünk minden látnivaló, és a hotel is jól megközelíthető volt. A wellness részleg és a konditerem, bár csak megnéztük, igényes és rendben lévőnek tűnt. Egyedül a játékterem, biliárd része hagyott némi kívánni valót maga után.
Itt egy órát töltöttünk el, de a hotel többi részével szemben nagy volt a kontraszt. A golyók régiek, lepattogzottak voltak. A fekete golyót egy négyes helyettesítette melyre a 8 as számot filccel írták rá. Az asztal fölötti világítás kapcsolóját nem találtuk, vagy nem működött, de az álmennyezet is inkább egy kocsma mennyezetére hasonlított. Némelyik állmenyezett darab el volt törve, de a legtöbb sűrűn át volt lyukasztva, gondolom dákóval. Ez meglepő volt a hotel egészének igényességével szemben. Ettől eltekintve míg itt tartózkodtunk, jól éreztük magunkat.
Stílusos, minden részletre odafigyelő a hotel épülete. Kellemes a dús, zöld környezet. Kiváló az étel, első osztályú a wellness is. Talán a bérelhető kerékpárok számán, minőségén lehetne javítani.
Gyönyörű szálloda, csodás környezetben. Hatalmas, kényelmes szobát kaptunk, szép panorámával. A reggeli bőséges volt és nagyon finom, a vacsora pedig kiváló! A pincér ajánlatát megfogadva nagyon finom fogásokat kaptunk, volt, amiből először csak fél adagot kértünk a gyermekünknek, de utána még kért egy felet, annyira ízlett neki.
A wellness részleg egyedülálló: óriási úszómedence, kora reggeltől késő estig tartó nyitvatartással. Van babamedence és jakuzzi is, sajnos a kinti medencékhez már nem volt megfelelő az időjárás (november). Talán a medence melletti mellékhelység tisztasága hagy némi kivetnivalót. Egyébként mindenkinek ajánlani tudom ezt a szállodát!
Konkrétan nagyon tetszett a szálloda parkja, megfelelő volt a parkolási lehetőség. Személyzet roppant kedves, figyelmes, szolgálatkész. Kellemesen tudtuk eltölteni az estét és éjszakát, mert csend és nyugalom volt. A wellnes részlegben volt kicsi probléma: délután 3 órakor már nem volt tiszta törölköző, nem tudtak adni.
A jakuzzinak csak fele működött. Szívesen vettünk volna több melegvizes medencét. jó lett volna, ha valamilyen lehetőség van az értékek megőrzésére / akár központi, akár szobai megoldás/ Mindezek ellenére, nagyon kellemesen éreztük magunkat.
Csodás helyen ,erdőben,az M1-es közvetlen közelében van a családi vállakozásban működő szálloda. A wellnes rész tetszett,a szobák átlagosak,az étterem nem rossz,tisztaság van,a recepció igényes,a kert buja és tetszetős.
Nyáron sok esküvő van és különféle programok, rendezvenyek ,koncert,stb akkor kerülni kell ,nyugis napokon szerintem elviselhetőbb ha pihenni akar valaki Ezen kívűl aki a szúnyogoktól irtózik,vagy olyan a vére akit kedvelnek,allergias,az nyáron (majustol-őszig)ne ide foglaljon,mert szó szerint megeszik. A közeli Öreg tó hártánya sajnos. . . Irtás semmit nem ér.
Kikapcsolódni mentünk, és ezt maradéktalanul meg is tudtuk tenni, a személyzet mindent megtett a kényelmünk érdekében. Egészen apróságokkal nem voltunk csak elégedettek, pl. a fürdőszobában nem égett az egyik oldalon a villany, a köpeny egyik bújtatója hiányzott. Ajánlom a hotelt bárkinek,aki kellemes környezetben akar kikapcsolódni, és finomakat enni.
Tetszett a tisztaság , a szolgálatkész mosolygós recepció és személyzet , a jóízű ételeket felszolgáló konyha , a szép fedett uszoda. Nem tetszett , hogy a lift csikorogva működött , hogy a szobából (106)fent csak parabola antennákat és kéményt lehetett látni , lent egy belső udvart , ahol hajnalban szállítók csapkodták a konyha bejárat előtt a kocsik ajtaját , egyik reggel 7 óra előtt pedig hosszú ideig egy szippantós teherautó zakatolt .
3 nap két éjszakát töltöttünk el a kényelmesen, jól felszerelt, tiszta szállodai szobában, félpanziós ellátás mellett. A szálloda csendes, nyugodt helyen, a város, Öreg tó és sok látni való közelében. Az ételek változatosak, és ízletesek voltak,a személyzet, különösen kis unokánk minden rezzenését figyelte ás teljesítette.
A környek, a szalloda fekvese csodalatos, kivül a varoson, nyugodt, erdöszeli fekves. De de a szalloda velemenyem szerint nem eri el az elvarhato 4**** szintet, es sajnos nem tudok csatlakozni az elöttünk szolo dicshimnuszokhoz. . A vacsoranal a kacsa szo szerint ehetelenül ragos Volt (visszaküldtük), az engeszteleskent kapott somloi sem igazan emlekeztetett a hungaricum edessegre.
. . A borvalasztek tenyleg jo, bar borlap nincs, a felszolgalo mondja el nagyjabol fejböl, miböl lehet valasztani . . . . Sem a valasztekot, sem az arakat nem lehet megnezni. . . Amugy a szemelyzet nagyon baratsagos. . . . A reggelinel talalkoznak a hazi finomsagok a szallodai nivo alatti legolcsobb üditökkel. . . Elutazasnal szerettünk volna 11 ora helyett delben kicsekkolni, ez 5000 Ft elleneben lett volna lehetseges (ugy hogy a szobankra nem volt erkezö vendeg aznapra. . . ! ) Összefoglalva nekünk ebben a kategoriaban es ezen az ar-ertek aranyon csalodas volt, többet vartunk volna. . . MAs szallodak ennel többet tudnak ebben a kategoriaban. . .