Azzal kezdeném, hogy mivel volt szállásunk, ezért csak a wellness szolgáltatást vettünk igénybe a Hotel Kiss, Tata nevű szálláshelyen, de azzal nagyon meg voltunk elégedve. Már a megérkezésünkkor szimpatikus volt a fogadtatás. Mivel először jártunk ott, a recepción lévő hölgy készségesen el is kísért bennünket a wellness részlegre és mindent megmutatott.
Az ott tartózkodó fiatalember szintén nagyon kedves és segítőkész volt, mindent bekapcsolt nekünk, mert aznap mi voltunk az első vendégek és így volt lehetőségünk beszélgetni is vele. Kaptunk tiszta törölközőt is és miután mindent kipróbáltunk, pihenni is tudtunk, hogy aztán újra és újra mindent használjunk: szaunát, jacuzzit, gőzkabint, a medencét. Minden nagyon tiszta volt, több helyen volt zuhanyozó (külön az öltözőben is) és nagyon jól éreztük magunkat. A 9 éves kislányunkat alig tudtuk rábeszélni a hazamenetelre. Egy dolgot bánok csak, hogy nem sikerült kipróbálni a masszázst, mert azért külön kellett volna szólnunk a recepción és mi ezt nem tudtuk. De majd legközelebb !
Kedves Vendégeink! Nagyon köszönjük pozitív értékelését, nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk! Reméljük, hogy hamarosan újra Vendégeink között köszönthetjük Önöket! :)
Nagyon figyelmes volt a személyzet, főleg az étteremben, megadtak minden felvilágosítást. A város látnivalói közel vannak, mi nem utcára néző szobában voltunk, csendes, nyugodt pihenésre is módunk nyílt. A szauna, uszoda elérhető volt, az étteremízvilága kiváló. Ajánlom másoknak is, ha csillagtúrázni szeretnek, innen sok szép és érdekeshelyre eljuthatnak.
Hotel Kiss válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük pozitív értékelésüket, és örömmel látjuk, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Reméljük, még viszontlátjuk Önöket! Üdvözlettel, A Hotel Kiss csapata
Jól megközelíthető, kellemes a szoba és figyelmes a wellness részlegen a szolgáltatás. Ami nem volt jó, hogy mivel télen voltunk a városi látnivalók -vár, múzeum, stb. - mind zárva voltak, persze erről a szálloda nem tehet. Akciós ajánlat keretében voltunk és ez igen kedvező volt anyagi szempontból.
A szálloda családias hangulatú, szépen berendezett, jól felszerelt szobákkal. A kert, medencével, napozóágyakkal felszerelt, kellemes időtöltést nyújt. Esténként, naplemente után, a belső úszómedence és jakuzzi használható! Az étterem jó atmoszférájú, a svédasztalos félpanzió ízletes, a kiszolgálás jó, a személyzet udvarias!
Kedves Vendégeink! Nagyon köszönjük értékelésüket, öröm visszahallanunk a kedves szavakat! Szeretettel várjuk Önöket máskor is! Üdvözlettel, A Hotel Kiss csapata
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 8 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 4 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 6 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó