Egy másik tatabányai étteremben volt asztalfoglalásunk [moderálva - a szerk. ], ahol elfelejtettek értesíteni minket, hogy törölték a rezervációt. A közeli TurUlban ugyan teltház volt, de a megoldáscentrikus személyzet varázsolt nekünk egy plusz asztalt (minden más foglalt volt) és egy remek vacsorát fogyaszthattunk el jó hangulatban. Köszönjük szépen!
Kellemes hely, amolyan igazi beülős-kiülős. Az ételek kifejezetten olcsóak és jók. A húsok vaj-puhák. Igyekeznek mellőzni a rágós fogásokat és inas alapanyagokat. az étlap nem túl nagy, de talán éppen ez az egyik előnye: átlátható-családdal, baráti társasággal "végigkóstolható".
A személyzet kedves, a bútorzat kényelmes. Egy aprócska kifogás: az abroszt a teraszon gyakrabban cserélhetnék!
Már kívülről is látszik az épületen, hogy minőségi hely. Minőségi ételek, italok, minőségi kiszolgálás. Igényes belső kialakítás. Minden korosztály számára kiváló választás legyen szó egy romantikus vacsoráról, családi kiruccanásról vagy csak egy gombóc fagylaltról illetve egy jéghideg sörről a nyári kánikula közepén a gyönyörű teraszon.
Vadonatúj étterem egy vadonat uj épületben Tatabánya legfrekventáltabb helyén. Első ottlétemkor azt hittem, valamilyen más világba csöppentem. Egyenruhában vannak a pincérek, bőrfotelek, az asztalon ropogtatni való. A pincérek mintha egy ötcsillagos szálloda alkalmazottai lennének, szívélyesek, udvariasak.
Az étlap szegényes 8-10 fajta, menüs étkeztetés is van, de esküvő is szervezhető a felette lévő különteremben. Leginkább a közeli Önkormányzat reprezentatív vendégeit fogadják, de rövidnadrágosok is bemehetnek. Közepesen drága, de nem az adagok, hanem a színvonalas környezet miatt. Külső terasz, a terasz előtti téren sokszor ingyenes rendezvények, trükkös szökőkút a gyerekek kedvence. Jó itt akár csak elűcsörögni is, de azért illik rendelni is valamit, pld limonádét.
Igényes, szép környezetben található a város központi részében amit a távolabbról érkezőknek is nyugodt szívvel ajánlani tudok. A kiszolgálás gyors és barátságos. Nagyon tetszik az időszakos étlap. Az ételek nagyon finomak amiket a jó időben akár a teraszon is elfogyaszthatunk.
Pár havonta felbukkanunk. A hét közbeni napi menü is finom, és mindig van szezonális étlap is. Minden nagyon ízletes, az ételek megérik a pénzüket. A kiszolgálás gyors, és barátságos. Most már jön a jó idő, ki lehet ülni a teraszra. Akár az egyik kávékülönlegességet próbáljuk ki, vagy csak egy limonádét, esetleg egy desszertet, vagy egy komplett menüt, mindenképpen csak ajánlani tudjuk.
Az asztalunk már készen állt mire megérkeztünk. A tálak amiket rendeltem kevesbè tartalmazták azt ami az étlapon volt. A mennyiségük kevès volt. A nègyfős tálak inkabb kèt felnôttnek ès egy gyereknek voltak elegendőek. Az ízek elfogadhatóak voltak. A pincérek nagyon, kedvesek voltak.
Az árak magasak az ételek mennyisègèhez. Tudom,hogy ez egy belvárosi étterem,de kicsit magasabb lehetne a színvonal. Nem valoszinű,hogy mégegyszer odalatogatunk ebédelni. Esetleg egy kávéra.
Akár puccos belvárosi étterem is lehetne,ha lenne itt belváros;) és nem nem csak a hivatali dolgozok gyors ebédelő(menüs)helye lenne. Este itt már szinte senki ,vasárnap délben itt senki,kihalt minden (sajnos)nincs igény a városban ilyesmire. 1-2 betévedt ember,szinte csak van mozgas.
Pincérek nekem unszimpatikusak(főleg az egyik 50 es férfi)semmi kedvesség semmi udvariasság ,fapofa,unott fej. . Többnyire miattuk nincs kedvem beülni,mert amugy mennék ha ez változna. Régebben,nyitáskor fiatal csapat is volt ,na az mint otthagyta őket vagy nem tudom mi lett velük,de ők szimpik voltak. . Ételek jók ,menüt is ettünk és étlapról is . Árak átlagosak,bent tisztaság van ,kint a terasz hangulatos ,nyáron jó hűs árnyékolt. Kávé jó.
A hely tiszta, modern sílusú, bár nem igazán hangulatos; a kiszolgálás magas színvonalú, az ételek 10 pontosak (az a kettő, amit kóstoltunk, nagyon az volt! ), az adagok rendben vannak. A marketing kicsit pofátlan (a szállodában azt mondták, más helyet ne is keressünk, úgysincs nyitva semmi - szombat este fél 9-kor egy hatvanezres városban nehezen hihető).
Fizetéskor viszont érdemes figyelni, mi nem tettük, úgy kellett nekünk, 5500 helyett a 8200-at fizettünk ki hanyag eleganciával, pedig finoman szólva nem volt már nyüzsgés, ami indokolta volna a tévedést.