Kedveljük e hotelt,hiszen visszajáró vendégek vagyunk, de a besoroláshoz mérten örültünk volna pl: cipő kanálnak, papír zsebkendőnek,a zuhanyban nem volt víznyomás,a szoba tisztasága kritikus!és derékfájást okozott az ágybetét minősége!S A
a szoba nagyon kényelmes olyan hiányzó kicsiségeket észleltünk mint ruhafogas,cipőkanál és kefe valamint akasztó lehetőség a fürdőszobában. A koszt egyenesen kiváló,ugyanígy a wellnes-itt hiányoltuk a helyszini több információt. Úgy érzékeltük,hogy a recepció alkalmazottai viselkedésében "érdektelen vendégek" voltunk.
A szobák festésére,fordithatnának egy kis időt,mert sok vendéget fognak ezzel veszíteni.Személyzet nagyon segítő kész,bármit kértünk,teljesítették.Ki kell próbáni másoknak is.
A hiányosságok: - sókamra nem működött, "a hétvégén elfogyott a só" - a fűthető pihenőágyak nem működtek "a fűtőszál hibája miatt" - a szobai zuhanyzóban nem folyt le rendesen a víz - a zuhanyfejet tartó eszköz kiesett a falból - mindössze 2 db darts tű - mindkét biliárd dákó hibás volt
Ettől függetlenül elégedettek voltunk a szállodával és a szolgáltatásokkal.
Ha leszamitjuk a tetemes setat a hatalmas szallodan belul egy kellemes hetveget toltottunk itt. A szallodaban kevesen voltak megis egy tavoli szobaban kaptunk helyet. A szemelyzet elozekeny bar idonkent mintha elvarazsolt lenne. Etkezeskor sokszor mi nyitottuk az etterem ajtajat es meg nem voltak keszen a szervirozassal.
A z etelek finomak, egeszsegesek es boseges az ellatas. A szobalanyoknak erdekes elgondolasuk van a vendegekkel valo banasmodrol es a nyugalmunkkal nem torodve szitkozodtak munka kozben. Letszamot tekintve nincsenek eleresztve. Allandoan keresni kellett a szemelyzetet, ha inni szerettunk volna valamit. A hotel gyonyoru, professzionalis es kenyelmes. A masszor erti a dolgat. Sajnos a goz soha nem mukodott. Osszessegeben egy jo szalloda, de semmikeppen nem csaladbarat. Se nem romantikus, de nem is ez a profiljuk.
2019 őszén töltöttünk el 5 napot a hotelben a párommal. Bár a megérkezéskor tapasztaltunk pár problémát, de a személyzet és a vezetőség maximálisan kárpótolt érte. Idén tavasszal újból megyünk! Egyébként az ételválaszték pazar és finom, a wellness kiváló, a dolgozók kedvesek, segítőkészek. Bátran ajánljuk mindenkinek a szállodát.
Húsvétkor voltunk a Globall hotelben, 2 felnőtt és egy 11 éves gyerek. Mindennel meg voltunk elégedve a szállodában, a szobával, a wellness részleggel, az étkezéssel. Az animátorok foglalkoztak a gyerekekkel, felnőttekkel egyaránt, a személyzet extra kedves volt mindig. Mi jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát.
A karácsonyi ünnepeket töltöttük a hotelban. A személyzet az elsö pillanattól kezdve nagyon kedves, segítőkész volt. Az ünnepi fogások (előétel, leves, föétel) választéka böséges, minösége kiváló. Sütemény kínálaton lehetne javítani, háziasabb készítmények választékával. Gyümölcs bőségesen volt. A hotel tiszta, tágas.
A hosszú hétvégén meglepő módon nem volt zsúfoltság. A szaunaszeánszok, wellness szolgáltatások és a fitnessz terem felszereltsége átlagon felüli. Udvarias kiszolgálásban volt részünk.