Az étel finom, a helyszín családi, ezzel ellentétben a tulajdonos körbe járkál, és a kisgyermekeket visszautasítja a székre ha elindulnak az asztaltól. Garantáltan járt ma ott pár család aki többet nem teszi.
A Dombi és fiai a legszeretnivalóbb helyek egyike, ahol valaha megfordultam. Igazi családi vállalkozás, ahol az étterem alapítója a vendégekkel elegyedik szóba, a felesége, menye és egyik fia felszolgál, másik fia pedig a konyhát vezeti. Kevés helyről mondhatjuk el, hogy tulajdonosa saját szakácskönyvet is írt, mely mi másról szólna, mint a vadhúsokról, ami a vendéglő fő profilját adja.
A siker nem maradt el. Az, hogy egy kis faluban működő étteremben, mely a legközelebbi nagyvárostól harminc kilométerre fekszik, járvány-sújtotta októberben, hétköznap este alig kapjon az ember asztalt, bizony hatalmas teljesítmény. A beltér hangulatos, fagerendás mennyezet, a falon trófeák és kitömött madarak. A honlapról megtudhatjuk, hogy a legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően van már játszótér, vadaspark, gémeskút, kis kerti tó fahíddal, kemence, sőt, még kápolna is, ahol helyben mondhatja ki az ifjú pár a boldogító igent. A vadételek mellet kínálnak kacsa- és csirkemellet, sertésszüzet is. A borlap összeállításakor a környékbeli nemes nedűkre fektették a hangsúlyt. Ettünk consommé stílusú szekfűgombalevest, saját füstölésű kacsamellet gesztenyével, vad duót, ami kacsamájas vargányás szarvassültet és cumberland mártással kínált vaddisznósültet takart röszti körettel, s végül brownie-t fagylalttal és erdei gyümölcsökkel. Ételeink tálalása egyedi és impozáns volt, az ízek is eltaláltak, állag dolgában nem találtunk minden elemet tökéletesnek, de az összélmény varázslatos és maradandó. Csak ajánlani tudjuk a helyet minden Győr felé járó ínyencnek.
Egy Tv műsorban láttuk hétvégén ,kedvet kaptunk A kedvesem már járt itt ,és jó ötletnek tartotta hogy sok év után újra megkóstolja a helyi Ízeket. Vasárnap délben mar rengetegen voltak ,foglalni kell az biztos ha biztosra akarsz menni.
nagy csaladi összejövetelek ,szülinapok voltak,egy asztalt azért sikerült kapnunk;)Gyorsan kiszolgáltak,idös pár a házigazda nagyon vendég centrikusak ,barátságosak,sok törzsvendégük lehet. Esküvökre is idealis a hely az erdő szélén,falu végén:)Mi vadat ettünk ami ízes volt es friss. Egy valami nem ízlett a gyümölcsök az ételben(tudom magamrol h nem szeretem a gyümolcsöt a hushoz,mégis ezt választottam,ez az én hibám,bocsánat)a hus viszont kitünő volt! Ma is megennem ebédre mondjuk gombával:)na mindegy valogatos vagyok. Mindenestre mennek máskor is főleg ha lenne nyúlgerinc is mondjuk húsvétra,mert kevés helyen lehet rálelni sajnos erre a finom husira. Remelem ötletet adtam kedves szakácsok.
Hangulatos erdőszéli étterem, több épületrésszel áll a különböző igényűek rendelkezésére. Az étlap kínálata elsősorban vadakra és gombákra alapul. Nekünk a Szegfűgomba leves vadhús gombóccal a favorit. A személyzet barátságos, közvetlen és tényleg érdekli a vendég véleménye, sőt személyre szólóan igyekszik is azt kiszolgálni.
Kitűnő hely, minden megfelelő, családbarát, és az nem baj, hogy nem engedik a kisgyermekeket a forró levest vivő pincérek közé szaladgálni! Rendszeresen ide járok családostól. Imádom a helyet. AJÁNLOM MINDENKINEK! ! ! ! ! A saját kis vadaspark elbűvölő! Az ételek fenségesek! A tulajdonos imádni való, vérbeli vendéglős. A szakácsok a helyzet magaslatán!
Kisebb szülinapi bulin jártunk ott, igaz a pincében terítettek nekünk, ami még nem is lett volna rossz, de a helység bizony rövid időn belül levegőtlenné vált. Az ételek átlagosak voltak, 2 személyes tálat ettünk, az adag nagy volt, de ízvilágban semmi különleges. Volt vad is a tálon barna mártással, de elég ízetlen volt.
A csaladdal ünnepeltük az unokahugom 50. születesnapjat. Nagyon kellemes fogadtatasban volt reszünk, nagyon szepen megteritett asztallal vartak bennünket. Az etelek nagyon finomak voltak, es a talalas is gusztusosan el volt keszitve. Azt hiszem ennek az etteremnek nem nagyon kell reklam, ugyanis nagyon sok vendeg volt rajtunk kivül.
Azonkivül meg egy 120 fös lakodalom volt azon a szombaton. Azt hiszem maskor is megyünk a csaladommal erre a szep környezetben levö etterembe. Ajanlom masoknak is.
A kedvenc éttermem a környéken. Győri lévén mondhatnám, hogy bármikor kimehetek egy jót enni, de szinte folyamatos a teltház. Nem véletlenül. A fogadó (mert hogy ez nem csak egy étterem, hanem panzió és remek esküvői helyszín is) Győrből könnyen, kb. 20 perc alatt megközelíthető, a faluban remekül ki van táblázva, nem lehet eltéveszteni.
Kellő méretű parkoló várja az érkező vendégeket a csodálatos domboldal mellett. Az étterembe lépve elsőre talán kicsit retro-nak tűnhet a bútorzat, és aki nem bírja a vadásztrófeákat, az inkább be se lépjen. Mire azonban körbenéznénk mát jön is Misi bácsi, igazi mosollyal, igazi kedvességgel és igazi tájszólással. Az asztalhoz kíséri a vendéget és mielőtt leülnénk már szóban elsorolja mit is ajánl aznap, milyen szörpöt kevert éppen a felesége, és min ügyködik épppen a mesterszakács fia a konyhában. (Nem, nem dicsekvésből sorolja, hanem mert ez egy igazi családi fogadó. ) A gyerekeknek azonnal előkerül a gyerekszék, na és pár kedves, vicces szó. A rendelés gördülékeny, az étlap bőséges választékot kínál, mindig van szezonális ajánlat, melyet nem érdemes kihagyni. A fácánleves felülmúlhatatlan. Ha csak ezt enne itt az ember, már akkor is elégedetten távozhatna. Az ételek mindig kifogástalanok, nincs olyan extra kérés amin fennakadna a tulaj vagy a pincér szeme. Mindig van hézi rétes és házi szörp (a málna és a bodza olyan isteni "nagymama ízű"). A fogadó melleti árok felett kis fahíd vezet át a saját kis vadasparkba, remek sétát lehet itt tenni az erdőben és Misi bácsi nem rest olvadt zsírba mártogatni pár szelet kalácsot és a gyerekek kezébe nyomni, hogy megetethessék a szarvasokat. Innen csak hazajönni nehéz. . . Ha erre jár valaki és kihagyja ezt a helyet, az jól kitol magával. Ilyen kulináris élmény, ilyen csodaszép környezetben párját ritkítja. Szerintem.
Több alkalom is nyílt a vendéglő meglátogatására és a legutóbbi alkalom sem volt csalódás. Sajnos az idő nem kedvezett a környék bejárására, de az ételek mindent kárpótoltak. Mindenkinek ajánlom a helyi specialitásokat, főleg a vadas ételeket. Kiszolgálás nagyszerű, mindig nézik a vendég igényeit, a választott ételek is gyorsan és persze Finoman érkeztek :).
Nagyon szép környezetben - erdő szélen - található vendéglő és panzió. A személyzet nagyon kedves, közvetlen. Kiváló a konyha. Nagyon finomak a különböző vadételeik. Bátran ajánlom azoknak, akik szeretik a csendes falusias környezetet, de a finom étkeket is. Családoknak ajánlom a vadaspark megtekintését is, illetve a környező erdőben egy kis sétát is.