Családommal együtt jártunk Tihanyba és beültünk egy ebédre. Már a bejárat is igen kellemes volt. A finom illat és a rengeteg virág csalogatott be. A pincérek azonnal ajánlottak a gyerekeknek és nekünk felnőtteknek is saját specialitást. Ami igazán finom volt. De én leginkább arra finom kellemesen hűs bodza szörpre emlékszem amit addig iszogattunk amit az ételt vártuk.
Nyár végén barátaimmal voltunk a Kecskeköröm Csárdába. Mivel baráti társasággal voltunk, és a forró melegben, jéghideg Hoegaarden belga sörrel csillapítottuk szomjunkat. Ami egy csárdában kihagyhatatlan finom pálinkával folytattuk az estét. Meg is alapoztuk a hangulatot. Étvágyunk is megnőtt.
Csabai parasztos hidegtál kezdésnek, aztán jöttek a hátszínek, és persze közbe a pálinkák. Fejedelmi vacsora volt, és a végére a hangulatunk is megalapozódott. Házi somlóit persze nem hagytuk ki. Aztán a legnagyobb gondunk az volt hogy tele gyomorral hogy állunk fel az asztaltól. A végén még a csárda gazda megajándékozott minket egy búcsú pálinkával. Így már gondunk volt a lépcsőn felmenéssel is. Remek este volt. Nem tudom, hogy az előttem való hozzászólók hol voltak, de hogy nem itt az biztos. Ajánlom mindenkinek.
Nekünk tetszett a kiszolgálás és a kaja is fincsi volt. Egy hét alatt 3x voltunk mindig màs ételt próbáltunk ki és mind ízlett nekünk. A kiszolgálás szerintünk rugalmas volt sosem haltunk éhen mire megkaptuk az ételt! A limonádé istenkirály volt :) Bármikor szívesen visszatérnénk oda! Ha lesz alkalmunk jövőre is ellátogatunk enni oda!