Budapesttől 120 kilométerre, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban, közvetlenül a vízparton fekszik a Hotel Club Tihany. A szálloda ideális választás lehet a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.
Nagyon jó volt. Csak az volt a baj, hogy északi parton volt. Gyerekes családoknak nagyon jó, mert sok program van. Az animátorok nagyon kedvesek. Az ételek nagyon finomak voltak. A személyzet nagyon kedves olt és szülinapomkor egy meglepi tortát kaptam, aminek nagyon örültem. Nagy előny az is,hogy van belső medencéje. És hogy közel van tihanyi apátság, ami gyönyörű.
A párommal a 25. házassági évfordulónkat ünnepeltük a Hotel Club Tihanyban. Nagyon gyönyörű kilátás, csodaszép balatoni tájkép látványa fogadott minket a szobánk teraszáról. A személyzet rendkívül kedves és készséges volt. Az akciós csomag árában még kedvezményes kezelést is kaptam, ami meglepően jó volt.
Az ételek mennyisége, minősége is kifogástalan volt. Csak jót tudok mondani, nagyon kellemes wellness hétvégét töltöttünk itt el! ! És bár egy kicsit fenntartásom volt, hogy ilyen olcsón milyen lesz a szolgáltatás, rendkívül pozitívan "csalódtam" és nagyon örülök, hogy egy hétköznapi embernek is elérhető áron ilyen kellemes kikapcsolódást tudtak biztosítani. Üdv Bedő Gabi
Több éve rendszeresen járunk ide. Mindig nagyon kedvesek, már a recepciónál nagyon udvarias, előzékeny a fogadtatás. Igyekeznek minden kérést teljesíteni. Különösen kedvező, hogy érkezés és távozás napján lehetőség van egész nap a hotel területén tartózkodni és használni a szolgáltatásokat.
Az ételek nagyon finomak, a pincérek, kedvesek udvariasak, a szobából gyönyörű kilátás nyílik a tóra. Nagyon szeretjük, mindenkinek csak ajánlani tudom.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem