Nem kevesebb,mint 10 féle leves van! Egy csárdában! Az Újházi tyúkhúsleves a 11. percben megérkezik,olyan forró,hogy várni kell vele. Természetesen van zöld erős paprika is. A levesben ''megáll a kanál'',olyan tartalmas. A múlt hetinél annyival gyengébb,hogy kevesebb a hús benne. Kitűnő leves. . A főételek komoly adagban érkeznek,többek között ezért szeretem a csárdákat,mert nem 1,5 deci levesen spórolnak. A sajttal töltött rántott csirkemell hibátlan. A köretekbe sem tudok nagyon belekötni,a rízs és a sült krumpli is ehető. A hús kitűnően van átsűtve,ízletes,puha. Az étel jó! Zajszintet nem mérünk,csak mi vagyunk szinte. Már besötétedik mire legyűrjük a kaját, desszertet és kávét sem kérünk. Számla jön,13,490 ft,ez 3 főre italokkal teljesen korrekt. A leves 840 ft,ez nem pénz ilyen levesért. A töltött csirkém 2,430 ft,egy halászlé 1,890 ft,társam szerint kitűnő. Egy üveg Heineken 690,egy kóla 350 ft. Távozunk 16,41b-kor,étkezési idő 50 perc. Összegzés:
Továbbra is biztos pont a Patkós csárda,egyik kedvenc helyünk. Mindössze 50 perc alatt megebédeltünk,várakozás nélkül,tisztasággal nincs gond,hangulatos hely,őrzi a régi csárda küllemét,ár érték arány kiváló. Kiszolgálás rendben. Minősités: különösen ajánlott
Értékelés: 9,2/10 pont