Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske bemutatkozása
50 hangulatos szoba várja, hogy vendégeinket elkényeztethesse. Aki egyszer belekóstol, jó eséllyel visszajár hozzánk. Ha a vendég kéréseiről van szó, kollégáink nem ismernek lehetetlent, legyen szó korai érkezésről, kései távozásról, szülinapi köszöntésről, konferenciáról, négylábú úti társról.
Ínycsiklandó ételek és látványkandalló, hangulatos bár és kávézó, kiváló alváskomfort. . . Kell ennél több? Nálunk saját, a szálloda számára kikevert egyedi illat fogadja a vendéget a közös terekben, és akinek megtetszik, kis parfümös üvegben haza is vihet belőle. Kuriózumként pedig gyógyvíz folyik a csapból a földszinti szobákban. Mindenütt elérhető az ingyenes wifi, de aki inkább offline élményekre vágyik, választhat vonzó masszázsaink vagy szépészeti kezeléseink közül. Vendégeink ingyenesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait, ahova zárt, fűtött folyosón sétálhatnak át.
5 éjszakát töltöttünk a szállodában 2 kisgyermekkel. A szállodában mindenhol tisztaság volt, a szobák kényelmesek. A személyzet udvarias, segítőkész. Nagyon tetszett a szállodához tartozó termálfürdő és strand. A gyerekek nagyon élvezték a fürdőzést és a naponta változó gyermekprogramokat (köszönet az animátoroknak! ). Az ételek finomak és változatosak.
Nyugodt ,kényelmes kikapcsolódásra vágytunk és nem jártunk még Tiszakécskén így esett a választás a néhány nap nyári szabadságunk eltöltésére. Jól választottunk. Kedvesen fogadtak a szálloda recepcióján minden tájékoztatást megkaptunk amire szükségünk volt. A szoba rendben volt a klíma kártya nélkül is működött.
Kényelmesen törölközővel együtt mehettünk ki a strandra . A fürdő is nagyon tetszett , kiemelném , sok volt az árnyékos hely és a napozóágy is amit térítésmentesen lehetett igénybe venni. A szálloda éttermének kinti részén is tudtunk inni egy hűsítőt így nem kellett a készpénzzel sem bíbelődni. A medencék tiszták voltak és a víz hőfoka is jó volt. Tetszett , hogy az animátorok lekötötték a gyerekeket programokkal sőt a felnőtteket is kedvesen invitálták kis testmozgásra. A szállodában az étkezés jól szervezett az ételek változatosak és finomak voltak. Ha kifogyott valamelyik étel szinte azonnal pótolták. Összesítve nagyon jól éreztük magunkat bátran ajánlom mindenkinek. Köszönjük a Barack hotel és a fürdő minden dolgozójának , hogy munkájuk révén mi jól pihenhettünk !
A tiszakécskei fürdőben már többször voltunk a barátainkkal, így azt javasoltam, hogy idén ebbe a szállodába menjünk nyaralni. Nagyon jó ötletnek bizonyult. A szobák tiszták, kényelmesek, az ágy is! A személyzet kedves, készséges, udvarias. Az étkezések során megfelelő a választék, az ételek ízletesek, ha valami elfogyott azonnal pótolták.
A gyerekek részére minden nap program, és ami nagyszerű, hogy az animátorok nagyon kedvesen és udvariasan személyesen megszólítják a vendégeket és felhívják a figyelmet a következő programra. A felnőttek is változatos rendezvényeken, előadásokon szórakozhattak. Nagyon tetszett, hogy a gyógymedencében minden nap cserélték a vizet, és már korán reggel fürödhettünk benne. Szeretnénk még visszatérni ide.
A hotel nagyon szép, a szobák tágasak, kényelmesek, tiszták, modernek. A strandra néző szobákba viszont a fürdő nyitásától erősen beszűrődik a strandolók zaja, ezért az ablakokat be kell csukni. A személyzet kedves, figyelmes. Sajnos rossz idő esetén kevés lehetőség van szállodán belül múlatni az időt.
Másodszor volt szerencsénk e remek hotelben eltölteni két napot. Kiváló a szobák tisztasága, a személyzet mindenben készségesen áll a rendelkezésünkre. A reggeli, a vacsora remek volt. Nyugodtan pihenhetünk,nyugalmunkat semmi nem zavarta. Nagyon jónak tartom,hogy az ott foglalkoztatott hölgy és fiatalember mindennap a gyermekeknek remek szórakoztató elfoglaltságot talált ki. Pihenésünket jövőre még több napra tervezem. Köszönet mindenkinek!
Visszatérő vendégként most az apartmanházat próbáltuk ki abban sem csalódtunk kényelmes tiszta tágas volt. A recepción kedvesen tájékoztattak mindenről és az egyik házat meg is kaptuk azonnal. A szállodai szobákban kényelmesebbek az ágyak, de nekünk megfelelt azért. Tizen voltunk 2 házban nagyon jól éreztük magunkat! A fürdő tökéletes. Ellátásunkat a fürdő éttermeiben oldottuk meg.
Cégen keresztül, kollégákkal érkeztem a Hotelba. Recepció rögtön bejárattal szemben, ahol rögtön megválaszolnak minden kérdést :) Személyzet nagyon kedves, és segítőkész. Előadó termek tágasak, és klimatizáltak. Szoba Full Extrás, nekem személy szerint nagyon tetszett , pedig életem során bejártam egy pár Szállodát, Hotelt, de itt először látom igaznak a csillagok kiosztását.
Nagyon nagy belmagassággal rendelkezik a tágas szoba. Ágy isteni, még a fájós hátamnak is. TV-ben rengeteg adás, nagyon jó minőségben. Minibár jó felszerelt. Hangulatvilágítás, és elektromos roló. Fürdő csodaszép, és nagyon tiszta ( mint az új ) Apró figyelmességek mint a papucs, köntös, tisztálkodási szerek. . nagyon tetszetek. Talán egy kis negatívum a WC elhelyezkedése. (Túl közel van a falhoz a sarokban ) Fürdőben keveset voltam, de a víz tökéletes. ( minden nap leengedik) Ételek minősége megfelelő. Talán az ember egy nagyon picit többet várna egy 4 csillagos Hoteltől, de természetesen így is elnyerte a tetszésem. Szerintem visszatérek a Barátnőmmel egy hosszú Wellness hétvégére :)
Érkezéskor a recepción a fogadtatás hideg, nem kedves, nem mosolygós, nem tájékoztató (semmi ilyenkor megszokott tájékoztatás, mindent kérdezni kellett), a személyzetnek van mint fejlődi ezen a téren. A hotel valóban szép, tiszta, a berendezés is megfelelő (Biblia nincs). Az ételek minőségén még lehetne javítani, hogy elérje a 4* szintjét.
A legdrasztikusabb a tejbegríz volt ami folyékony tej gríz szemcsékkel. Igaz nem volt sok vendég, de akkor inkább legyen kevesebb választék, de minőségi és bőséges, ne várjon a "kedves vendég" negyed órátt míg feltöltik a szalámis tálcát Nem haltunk éhen, de csalódás volt a reggeli, a vacsora pedig közepes. A fürdővel szerencsénk volt, mert hétköznap, a hét elején voltunk, így nem voltak sokan, kényelmesen, nyugodtan tudtuk élvezni a fürdő minden szolgáltatását (kivéve, hogy a fürdő alkalmazottja felöltözve beszélgetett a szaunában a barátnőjével, még akkor is, amikor már nem kettesben voltak).
Nagyon kellemes hétvégénk volt. A szálloda személyzete nagyon kedves és partner volt. Feleségem születésnapja volt és megrendelték a tortát, amit kértem. A vacsora többféle és nagyon finom volt, főleg a pénteki borjúpörkölt galuskával! ! ! Utólag is minden elismerésem a séf-nek! ! ! A fürdő is nagyon jó volt. Ajánlom MINDENKINEK!
2 éjszakát töltöttünk párommal a hotelben! A hely igényessége már a recepción lenyűgözött minket! A szoba makulátlanul tiszta, nagyon kényelmes ággyal! Az ételek is finomak voltak, óriási volt a választék! A fürdő és a wellness szolgáltatások lehetősége is kiváló! Negatívumot nem tudnék mondani!