Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske bemutatkozása
50 hangulatos szoba várja, hogy vendégeinket elkényeztethesse. Aki egyszer belekóstol, jó eséllyel visszajár hozzánk. Ha a vendég kéréseiről van szó, kollégáink nem ismernek lehetetlent, legyen szó korai érkezésről, kései távozásról, szülinapi köszöntésről, konferenciáról, négylábú úti társról.
Ínycsiklandó ételek és látványkandalló, hangulatos bár és kávézó, kiváló alváskomfort. . . Kell ennél több? Nálunk saját, a szálloda számára kikevert egyedi illat fogadja a vendéget a közös terekben, és akinek megtetszik, kis parfümös üvegben haza is vihet belőle. Kuriózumként pedig gyógyvíz folyik a csapból a földszinti szobákban. Mindenütt elérhető az ingyenes wifi, de aki inkább offline élményekre vágyik, választhat vonzó masszázsaink vagy szépészeti kezeléseink közül. Vendégeink ingyenesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait, ahova zárt, fűtött folyosón sétálhatnak át.
Visszatérő vendégként jártunk a szállodában. Most is minden tökéletes volt a személyzet nagyon kedves a recepcióstól a takarítónőig. Látszik hogy a főnökség odafigyel a személyzetre és nagy hangsúlyt fektet a vendégekkel való foglalkozás fontosságára. Az ételek most is nagyon finomak voltak a választék pedig pazar.
Másodszor voltunk a Hotelben, ez még az elsőnél is jobban sikerült. Mindennel elégedettek voltunk, A tisztaság és az ellátás minden területen jó volt, a személyzet kedves, segítőkész, a Wellness is tiszta, a vizek hőfoka jó volt. Az elutazás napján akár zárásig is maradhattunk, csak a szobát kellett leadni, ellenszolgáltatás nélkül ezt nem sok Szálloda biztosítja. Mindenkinek ajánlani tudom, biztosan nem fog csalódni.
Most jártunk itt először, de nem utoljára. A hotel nagyon ízléses, a szoba, amiben voltunk, szinte tökéletesen kényelmes volt. Egyetlen hiba a WC elhelyezkedése volt, kissé kényelmetlen volt az ajtó mögött. Az ágyak kényelmesek, a szoba tágas, és mindennek megfelelő helye volt, ami ritka.
Folyóson lehetett a fürdőt megközelíteni, és nagyon kellemes volt a kinti gyógymedence. Fürdés közben napfürdőzhettünk a januári napsütésben. Az étteremmel is nagyon elégedettek voltunk. Minden étel nagyon ízletes volt, és volt megfelelő választék volt reggel és a vacsoránál is. Mi ebédeltünk is egyik nap, és az is nagyon finom volt, és egyáltalán nem drága. Volt nagyon finom házi limonádé, nekem annyira ízlett, hogy minden nap az ittam. A környéken kellemes kerékpártúrát lehet tenni, ezért legközelebb jó időben megyünk, amikor lehet kerekezni. A recepción is mindenki nagyon kedves volt, és a személyzet minden tagjával elégedettek voltunk. A hotel szép tiszta volt. Sajnos konditerem nincs, pedig szívesen kipróbáltam volna, legalább egy flabelost.
Nekem pontosan az tetszett, hogy a konyhafőnök a vendégek között volt a vacsoránál. Szívesen segédkezett a gyermekem lisztérzékeny ételkiválasztásában. Az ételek minősége és íze kitűnő, sőt helyi termékek is találhatóak az asztalon. Az árak pedig olcsók. Az italok nem a megszokottan túlárazottak, sőt különlegesen ionizált ivóvíz is van kirakva. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszajövünk még.
Több éve járunk tiszakécskére a termárfürdőbe az apartmanházaka. Kifogástalan otthonos és aranyos. Idén nyitott a Barack hotel amelybe szállás foglaltunk. Nem csalódtunk egyátalán sőt. Ezen a vidéken az emberek kedvesek, figyelmesek, barátkozóak. A szállodában mindez halmozottan lehetet tapasztalni.
Maga a környezet nagyon szép és igényes a szálloda kialakítása. Most először aludtam úgy a szállodában, hogy nem kellet variálni a párnákka és az ággyal. Az úgy volt tökéletes ahogy volt. A félpanziós ellátás, semmilyen kívánnivalót nem hagyott maga mögött, a kínálat olyan széles volt, hogy a családunkból mindeki megtalálta a kedvére valót. Sőt ha a vendégnek más kívánsága volt a séf külön elékészítte amit kért a kedves vendég. Így úgy érezhette mindenki magát, mitha otthon lett volna, vagy mintha haztért volna. A gyerekeknek egész napos programok voltak és animátorok foglalkoztatták őket, akkor kapcsolódhattak bele a játékba amikor csak akartak. Így idilli és tökéletesre sikeredett a kirándulásunk. Talán a legnagyobb dícséret az lehet amikor a gyermekeink a második napon azért könyörögnek ( még el sem mentünk) ugye visszajövünk apa? Csak egy baj volt, hogy egyszer minden véget ér így a szabadságunk is hát nagyon sajnáltuk. . . . . .
Igénybe vettük a hotel által meghírdetett 1 éjszakás élőzenés, disznótoros vacsorát, pálinka kostolóval. Éjszakai fürdőzés is volt filmvetítéssel. A szaunna szeánszokból 4 félét is kipróbáltunk. Remek felfrissülés. Sajnos hétvége lévén a fodrászat és a kozmetika szabadságon volt.
Igazából, nem szeretnék ömlengeni. Nagyon látszik hogy a hotel vezetése mindent megtesz a nyugalomért. Az ételek? ? ? Az igazi finomság minden kategória, a levestől a desszertig. Baráti társasággal voltunk ismét március 24 től 3 éjszakát. A tökéletes nyugalom, tiszta szobák, és a fürdő közelsége ismét arra inspirál hogy az ősz folyamán biztos visszatérünk.
Télvégi időszakban olyan helyet kerestünk, ami közvetlen összeköttetésben van a fürdővel, így esett a választásunk a Barackra. Már a bejárat dekorációja nagyon aranyos volt. A fogadtatás kedves, az üdvözlő ital valóban üdvözlő ital volt. A szoba szép, tiszta, az ételek finomak, bár lehetnének változatosabbak.
Minden étkezésnél animátorok várták a gyerekeket, hogy ha végezetek, szülők is befejezhessék az evést és ne kelljen türelmetlenkedő, unatkozó gyerekekkel ülniük az asztalnál. Összességében nagyon jól éreztük magunkat a hotelben és a fürdőben is.
Sok jó vélemény olvasása után esett a választásunk a Barack Hotelre. Első benyomásunk a recepción nem mondható pozitívnak, a hölgy rendkívül szófukar volt és cseppet sem kedves. Ugyanez volt a tapasztalatunk az étteremben és a bárban is. Ellenben külön kiemelnénk a takarító személyzet figyelmességét, kedvességét!
Köszönjük! A szobák szépek, kényelmesek, és a fürdő minden szempontból kielégítette az elvárásainkat. Számunkra az ellátás nem érte el a 4*-os szintet, sem választékban, sem minőségben, sokszor volt hiányos a svédasztal.
Örülök hogy rátaláltam erre a szállodára. Az elhelyezkedése kiváló, a város végében, közel a Tiszához, közvetlenül a gyógyvizes fürdő területén van, ami ráadásul szintén megérdemel egy ötcsillagos minősítést. A hotelben is, a fürdőben is igen figyelmes, rugalmas a személyzet, bár nyolckor nyitnak, a gyógymedencék már fél hétkor használatba kerültek, és mindkét helyen valóban a vendég az első.
(Az "aquakontaktot", amiről addig nem hallottunk, egy nagyon szimpatikus fiatalember végzi, érdemes kipróbálni, semmivel össze nem hasonlítható testi-lelki ellazulást eredményez. )
Lehet kerékpárt kölcsönözni a környék felfedezéséhez, és figyelmes gesztusként minden reggelinél tájékoztatnak az időjárásról, valamint az aznapi programlehetőségekről is. A szobában és a fürdőszobában bőven van lehetőség pakolásra, mindennek találni helyet. A vízforralót, bekészített teát, kávét örömmel fogadtuk. Az ágy kellemesen kemény, kényelmes. A fürdőben is, erkélyen is van külön ruhaszárító, erre sem gondolnak sajnos mindenhol. Az ételek ízletesek, a választék is jó, az egyetlen negatívum amit tapasztaltam, hogy némelyik nem volt elég meleg. Minden egyébbel tökélesen elégedettek voltunk, mind az alkalmazottak, mind a vezetés igen vendégbarát, nagyon jól éreztük magunkat, és vissza fogunk még térni ide.