Olcsó szálláshely, egyszerű tornácos parasztházban (Tiszaörsi Tanyák). Mégis minden ami kell egy termálfürdőzéshez csodálatos közelségben van. Úszómedence hideg vízzel kevert termálvízzel, egy kisebb termál medence, és egy fedett medence. A vizet naponta cserélik!
A szobák egyszerűek, semmi extra, 2 ágy, egy nyitott sarokfogasszekrény, asztal, szék, kis áramerősségű konnektor, szőnyeg- vagy kőborítás. A tornácon kerek asztal kempingszékekkel. Közös mosogatóhely, zuhanyozó (sajnos a csapok és zuhanyfejek hiányosak). Felkészültünk saját főzéssel, a ház végében lévő konnektorral tudtuk megoldani az indukciós tűzhelyen, ott is ettünk a kerek asztalnál párnázott üléseken. Wifi segítségével táblagépen néztük a Mindig TV-t, sajnos a gyenge jel miatt azt is a ház végében. Kempingnél kényelmesebb, szállodánál olcsóbb!