Tokajban, a borok birodalmában várja vendégeit a Hotel Kelep, mely a kéményén fészkelő gólyapárról kapta a nevét. A 23 szobával rendelkező szálloda igazi kényelmet nyújt az ide látogatóknak. Nagy képernyős LCD tv, ingyenes Wi-Fi és wellness részleg gondoskodik a kikapcsolódásról.
Konferenciaterme rendezvények, családi összejövetelek, gálavacsorák és esküvők lebonyolítására alkalmas. A borkedvelő vendégek bátran nekivághatnak a szervezett bortúráknak, és sorra látogathatják a pincéket. Kerékpárral, gyalogosan, de a vízen akár kenuval is túrázhatnak az utazók.
Tetszett a modern és kényelmes szoba! Tetszett a szoba felszereltsége és tisztasága, valamint a csodálatos kilátás. :) Tetszett a választékos reggeli, és a fantasztikus íz világú svédasztalos vacsora – ami a chéf keze munkáját dicséri! Öt csillagos volt A 0-24 óráig tartó wellness használati lehetőség ritkaság számba megy.
Nagyon szép helyen van, igaz kicsit messze a belvárostól, de aki szeret sétálni, annak nem lehet probléma. A szállással tökéletesen megvoltunk elégedve, bár a wellness részleget lenne még hova fejleszteni. Az étterem kiváló volt, hatalmas adag főételek a vacsoránál, bőséges büféreggeli, jó kiszolgálás. Összességében, nagyon jól éreztük magunkat.
A szálloda kulturált, tiszta, minden tekintetben megfelelő. A személyzet segítőkész, udvarias , igazán odaadóan végezték a teendőjüket. Az ellátás ár - érték arányban megfelelő volt. Nyugodt , csöndes hely, pihenésre megfelelő. Nagyon jól éreztük magunkat, vissza térünk amint mód lesz rá.
Kellemes, igényes , modern szálloda, bár belépéskor kicsit furcsa, hogy nincs fogadótér, hall, lobby. . . A szobánk hatalmas, kényelmes, szépen berendezett, minden tiszta. Sarokszoba lévén két oldalról is terasz övezte, csak a bútorzat hiányzott, de kérésre kaptunk két széket így ott is kényelmesen ücsöröghettünk.
A fürdőszoba is szép, tágas, tiszta, itt egy-két polc esetleg kényelmes lenne a pipereholmik részére. Viszont a szobában akkora gardrób volt, tele tükörrel, ilyen kényelmesen rég fértek el a ruháink. Félpanziós ellátással voltunk, a reggeli svédasztalos, ami volt az minőségi, a vacsora pedig menüválasztásos. Finom volt, három estét töltöttünk ott, bőségesen tudtunk válogatni. Az adagok bőségesek, az alapanyagok szintén minőségiek. Tetszett, hogy kis ráfizetéssel magasabb árkategóriás ételből is lehetett választani. A teraszon remekül lehetett reggelizni-vacsorázni amikor az időjárás már engedte. A személyzet készséges volt, a vacsoára akkor sem kellett sokat várnunk mikor a rendezvény vendégeit is ki kellett szolgálniuk. Esetleg egy kicsit több mosolyt megengedhetnének Maguknak. A 0-24 wellness is remek ötlet. Ajánlom másoknak is, és mi is szívesen visszatérünk.
Nagyon jól éreztük magunkat. Szép, tiszta, igényes szálloda. Az ételek nagyon finomak. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, mindenben segítségünkre voltak. A wellness használat 0-24 órában, ez nagyon jó volt. Viszont a hétvégén teltház volt, így egy picit kicsinek bizonyult. Nagyon hangulatos. A terasz gyönyörű, aktívan lehet itt pihenni.
Október második felében töltöttünk itt 3 éjszakát szerdától szombatig, elkerülve a hétvégi zsúfoltságot. A szálloda szép, új, tiszta, a személyzet udvarias, lelkes fiatalokból áll. A szoba berendezése szép, látszik, hogy még viszonylag új, csak a tapéta vált le kissé.
A wellness részleg kellemes, de magasabb létszám esetén kicsi, a jakuzzi 4 személy részére elég. Pozitívum, hogy 24 órás a működése, a vendégek állíthatják be maguknak a hőfokot a jakuzzi és a szauna esetén, így éjszaka is lehet fürödni. Az étkezés remek volt, reggelinél kérésre készítettek a szokásos hidegtálak mellé tükörtojást, ham & eggset vagy ránntottát, vacsoránál kb. 15 főétel, 5 leves és 6 féle desszert közül lehetett választani 3 fogásos menüsort salátával, amivel jól is lehetett lakni. A szálloda fekvése nem túl ideális, a város központja 1,5 km, a pincesor még ennél is több, így borozgatás után jókora sétát kell tenni. Javítja a helyzetet, hogy lehet kerékpárt bérelni. Összességében szép, nyugodt helyen jól éreztük magunkat, csak maga Tokaj volt igen kihalt,október közepén borvidéken nagyobb életre számítottunk.
A szálloda nagyon szép, új, kényelmes. Tágas terek, kellemes légkör jellemzi. A szobák igényesen vannak berendezve, az ágyak kényelmesek. A tisztaság tökéletes. A svédasztalos reggeli választéka és minősége minden igényt kielégít. Vacsorakor sokféle ételből lehet választani, amit nagyon finoman és gyorsan készítenek el.