Tokaj belvárosában, meghitt, óvárosi környezetben található fogadónk, mely tökéletes kiindulópont egy zempléni körút kezdetéhez. A természet adta lehetőségeket, a felfrissülést, kikapcsolódást mi wellness részlegünk szolgáltatásaival igyekszünk tökéletesen kiegészíteni. Így tökéletes szálloda, amennyiben kikapcsolódásra, pihenésre vágyik.
A Toldi Fogadó egy wellness ház is, annak teljes körű szolgáltatásaival (medence, jakuzzi, szauna, masszázs).
Szerencsére sokat utazunk, ha ez Tokaj legjobb helye mások szerint akkor szerintünk is az. Nem kell túlgondolni a szállást minden átlagos igényt kielégít amire a szervezetnek szüksége van, hogy kipihenje magát. A szoba ahol helyet kapunk tiszta és csendes volt. Az ételek a hagyományok jegyében magyarosak voltak, ezzel sem volt semmi baj.
Ha tehetik szálljanak meg nyugodtan ezen a helyen, kellemes kikapcsolódás lesz. Tény nem 4 és 5 csillagos szálloda de Tokajban ezt a helyet mondják a legjobbnak.
Ha Tokajba látogatunk nem is jöhet szóba más szállás, mint a Toldi! Frekventált helyen van, kényelmes a wellness nagyon jó! Most is remekül éreztük Magunkat de lenne egy két apróság amin lehetne változtatni. A mai kor követelménye az internet, hát az nagyon nem működött, ledobott lassú volt.
A másik ha már svédasztalos reggeli van 7 től akkor legyen készen a meleg reggeli is 7-re! Nem mintha nem lenne egyéb ennivaló csak azt gondolom ez így kerek. Bármikor visszatérek és csak ajánlani tudom! ! !
A szoba és a fürdőszoba tiszta volt, megfelelő mennyiségű törölköző állt rendelkezésre és szappan / tusfürdő is volt. Az ágy kényelmes volt, a szobában hűtő is van. A reggeli változatos volt. A wifi és a tv jól működött. A wellness részleg nagyon kellemes, medence, szauna, jakuzzi használható. A parkoló jól megközelíthető volt.
Az étterem könnyen megközelíthető a szobából, kellemes, gyors a kiszolgálás. A fogadó Tokaj központjában van, könnyen elérhetők innen gyalogosan a múzeumok, boltok, túraútvonalak. A szállásközvetítő oldalon [moderálva - a szerk. ], ahol a szobát foglaltam, 25 nm van megadva szobaméretnek, a kapott szoba viszont csak kb. 15 nm-es volt. Az ablak egy forgalmas útra nézett.
A Mosolygó József útra néző kicsike szobát kaptuk meg, ami annyira forgalmas és hangos volt, hogy nem tudtunk túl mélyen aludni, de talán ennyit leszámítva mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Recepciós hölgy nagyon kedves volt, a wellness rész (bár nem nagy) nagyon új hatású, van egy hangulatos úszómedencéje, ami felett elhúzható a tető, egy nagy szauna, amelynek az egyik fala üvegből készült, így nincs bezártság érzése az embernek.
Emellett van egy nagyobb jacuzzi és egy 2 személyes sókamra. A hangulatos sétálóutcán találjuk magunkat kilépéskor és állítólag a szállás étterme is szuper, bár mi csak a reggelinket fogyasztottuk náluk, de az rendben volt. :)
Kellemes, egyszerű hely. Kedves és minőségi kiszolgálással, szép kilátással. A wellness részleg nem valami fejlett, ha valaki ezért menne, keressen másik szállodát. A környéken nincs túl sok látni való, mindenhova minimum 1 órát kell utazni, de ha egy romantikus, nyugodt és családias pihenésre vágynak, tökéletese választás.
Nagyon jó helyen van, a régi városrészben. A lánivalók könnyen megközelíthetők. Kis wellness része van, 1 beépíte jacuzzi egy úszómedence és egy szauna. Menüs étkezést kaputunk, az egyik este nagyon meg voltunk vele elégedve, a másikon nem, lehet, hogy más volt a szakács :). A szobák kényelmesek. Ingyen parkoló része van.
Tiszta, rendes, kulturált. Van egy kb. 150 cm egyenletesen mély medence, és kb. 10 személyes jakuzzi. Masszázs zuhany, szauna, ha kéri a vendég bekapcsolják. Kutyabarát hely. Az étterembe is belehet vinni a négylábút. Koktélok, borok stb...
Mivel nem túl zsúfolt, ezért gyakran betérünk ide. Nem kell sokat várni, nagyon szép a felújított étterem. Az ételek kiválóak, a személyzet nekünk nem túl szimpatikus, sokkal kedvesebb pincérekhez vagyunk szokva! Volt egy pár nagyobb légy, ezekre sajnos nem figyelnek, pedig nagyon zavaró evés közben a legyeket csapkodni. Aki jó, és nagy adagokat szeretne enni, nekik szívből ajánlom!
Kellemes hétvégét töltöttünk itt el a férjemmel. A kiszolgálás kifogástalan volt. Az ételek rendkívül finomak. Reggelinél is bő választék. Tiszta szoba, tiszta wellness részleg. A személyzet is kedves. Volt egy nagy társaság, akik még este 11-kor is hangosak voltak, ez az egy negatívom volt, amit gyorsan orvosoltam amikor jeleztük. Ajánlom! Tokaj központi részén található.
Csodás 3 napot töltöttünk itt el, a férjemmel. A szállás rendkívül jó elhelyezkedésű, Tokaj központjában, mégis csendes környezetben található. Nagyon barátságos, kellemes a szálláshely,csend és nyugalom van. Tiszta,kényelmes és szép volt a szobánk, köszönet érte. A személyzet nagyon kedves,udvarias,mosolygós volt.
A reggeli bőséges, a szállás éttermében pedig nagyon jól főznek,nagyon finom ételeket ettünk és mindamellett nagy volt a választék is,a kiszolgálás pedig kifogástalan. A wellness részleg is kellemes volt,és tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Összefoglalva,mindennel megvoltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Toldi Fogadót Tokaj varázslatos hely :) Köszönjük