A parányi beltér rendezett, itt nem elsősorban a cukrászda, hanem a sütik dizájnja az, ami lenyűgözi a betérőt. Családi vállalkozásként működnek, a férj, Mihályi László a desszertek megalkotásával, felesége a vendégekkel foglalkozik. Nyáron kellemes, igényes teraszt működtetnek csodás kilátással a város főterére. Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. olvashatjuk a hely Facebook-oldalán. Belföldi és nemzetközi szakmai sikereik listájának ismertetése szétfeszítené e szócikket. A holnap minden egyes desszertről részletes, kimerítő, nem ritkán kultúrtörténeti leírást is ad, az alkotóelemek felsorolása mellett. Legutóbb ettünk egy passió-desszertet, egy Duna kavicsot, egy Eszterházy Art Café-t, valamint többféle mandulás, pisztáciás és karamelles aprósüteményt. A desszertek a szemgyönyörködtető dizájn mellett ezúttal is hozták a katartikus élményt, a kirobbanó íz- és lenyűgöző állagjátékot, amit az évek során itt megszoktunk. A kiszolgálás udvarias, de csak addig amíg, az ember nem próbálja meg lefotózni a pultban sorakozó desszertcsodákat. Mert akkor kategorikusan rendreutasítják. Amit teljességgel irracionális, hiszen minden egyes süti fotója látható a honlapon, így, ha valaki a dizájnt akarná ellopni, akkor megteheti egyszerűbben is, mint a pult fényképezésével. Ez a gyakorlat csak arra jó, hogy jószándékú, már megnyert vendégek rossz szájízzel távozzanak.