Többször jártam már az étteremben, általában barátokkal. A gyönyörű panoráma mellett, az ételek is kiválóak mindig, ezért is térünk vissza rendszeresen. Legutolsó alkalommal én személy szerint váci göngyöltet ettem, hasábburgonyával. A hús nagyon finom puha és omlós volt, a köret is tökéletes.
Mindig szívesen járok ide akár szeretetteimmel vagy barátaimmal. Családias a hangulat a kislányom az ott megrendezésre kerülő programokat imádja! A Duna-parti kilátás magáért beszél érdemes megtapasztalni. Nyugodt környezet jó levegő. Az ételek kiválóak bőségesek árban elfogadhatóak a kiszolgálás kifogástalan! Hat éve vagyok váci lakos de Vácon ennél jobb helyet nem ismerek!
Az étterem gyönyörű helyen van, önmagában már ez megadta a hangulatát az ott elfogyasztott csodás ebédnek. A férjemmel Dunai hajós tálat rendeltünk. A halak változatosan és igen ízletesen készültek. A felszolgálók nagyon kedvesek és mindig mosolyognak, és persze a különösebb kéréseinknek és készséggel eleget tettek.
A desszert is mennyei volt! Nagymamám ízvilágára emlékeztetett. Az egész étterem rendkívül tiszta és barátságos és nem utolsósorban gyermekbarát :) Csak ajánlani tudom, senkit nem ér csalódás!
Csodálatos környezetben helyezkedik el az étterem, közvetlenül a Duna-partján. A teraszon lévő növények, pálmafák, koktélbár és a nádszerű bútorok kellemes mediterrán hangulatot kölcsönöznek a helynek. A felszolgálók fiatal, csinos hölgyek, nagyon kedvesek. Öröm volt egy kicsit elbeszélgetni velük.
Harcsa halászlevet ettem, a párom "váci" húslevest. Meg kell, hogy mondjam, fantasztikus volt! Ezután az aszalt szilvás csirkemell és a párom grillezett ráknyársa csak tovább fokozta az élvezeteket. Biztos, hogy eljövünk újra!
Bár váci lakos vagyok, de igen ritkán megyek étterembe. Jobban szeretek főzni és finom, laktató ételekkel kényeztetni a családom. Igen nagy étkűek. . . . . . ! :) Vácon a Halászkert Étterem azonban annyira szép helyen van. Csodálatos dunai panorámával és finom, kiadós ételeivel nagy csáberőt jelent.
A családban "jónéhányunknak" volt ünnepelni valója így , gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal. Nem csalódtam! Fenséges és kiadós harcsapaprikást ettem túrós csuszával és családom többi tagja sem panaszkodhatott. . . . . ! Ajánlom mindenkinek!