Váci kirándulásunk alkalmával találtunk rá erre a csodálatos étteremre a Duna partján. Éppen a tavaszi kerti virágokat ültették ki a kertészek, minden asztalon friss, tavaszi élő virágok voltak. A pincérhölgy rendkívül udvarias és kedves volt. Az ételek amiket választottunk finomak voltak és nagy adagokat kaptunk.
Váci kirándulásunk alkalmával tértünk be a Remete-Pince étterembe, amely az egyik legszebb családi éttermi élményünk lett. Még nyitás előtt érkeztünk, de ettől függetlenül kaptunk asztalt, kedvesen kiszolgáltak. A gyönyörű környezet, a virágok még hangulatosabbá tették az ittlétet. Isteni ebédet kaptunk mind a négyen, ami nagyon ízlett mindenkinek. Szívesen visszamegyünk a jövőben is.
Barátokkal indultunk el vacsorázni egy augusztusi este, és végül a Remetében kötöttünk ki, amit nem bántunk meg! :) Nívós, tiszta hely és gyönyörű helyen fekszik, a Duna parton. Az ételek nagyon finomak és külön tetszik, hogy ízlésesen, nagyon modern stílusban tálalják őket! !
Kiváló minőségű és mennyiségű ételek, gusztusosan tálalva. Tiszta, rendezett étterem, a terítők és a szalvéták mindig frissen mosottak, ropogósra vasaltak. Gyönyörű helyszín, az ételek elfogyasztása igazi élményt nyújt. Akárhányszor itt ebédeltünk, sosem okozott csalódást egyetlen ételük sem. Családdal, külföldiekkel, barátokkal csak ide jövünk. Vác legjobb helye!
Kiváló ételek, kedves kiszolgálás! Máskor is ezt az éttermet választjuk. Az árak elfogadhatóak, átlag étterem. Főételek kb. 2100-3500 között vannak. Elég gyorsan kihozták az ételeket, úgyhogy nem kellett sokat várnunk se. Finom rosé bort itthunk az ebédhez. Kellemes a környezet és nagy terasza van. Nagy hangulatos a hely. (kép: Bazsalikomos kacsa saláta)
Mindig ide hozom a hazai és külföldi vendégeimet, a híreseket is. :-) A parajos lazac vagy a citrommártásos-királyrákos lazac például nagyon-nagyon finom, a másik kedvenc: négysajtos vagy a gombamártásos szűzérmék. . . Desszertként meg a túrógombócuk. . hmm. . világbajnok. A környezet igényes, a kiszolgálás barátságos.
Bejártam Európát, sok éttermet megismertem. Ez európai mércével is kiváló étterem. Többször jártam itt vendégekkel, családdal, barátokkal, osztálytalálkozókon, érettségi banketteken. Mindig szuper volt.
Többször is jártam itt és minden nagyon finom. :) Max a deszertekkel egyetértek kevés a választék. A gulyáslevesük pl mennyiségre is remek meg iszonyatosan finom. A főételek is remekek. . . . nem először ettem is és mindig megvoltam elégedve és akikkel voltam szint úgy. egyedül a fránya desszert. . . . tiramisu nem a legjobb lehetne rumosabb.
Eddig háromszor vacsoráztam itt, és mindannyiszor meg voltam elégedve mind az adaggal - mondjuk nekem nem nehéz elegendő mennyiséget adni, itt is küzdöttem, hogy mind megegyem, most sem sikerült-, mind az ízzel. Az árak körülbelül átlagosak a hasonló helyekhez viszonyítva. A kiszolgálással sosem volt problémánk. Desszertből lehetne többféle is esetleg.