Nagyon szeretünk ide járni, barátokkal, párommal! :) Kolléganőkkel rendszeresen hozzuk innen az ebédet, akár ha csak egy kis palacsintát kívánunk meg. . :) Vác központjában helyezkedik el, így könnyű megközelíteni. Az árak pedig szerintem nagyon barátságosak, és bőséges, laktató adagokat kapunk a pénzünkért :)Aki nem próbálta még, annak csak ajánlani tudom! :)
Én nyitás óta látogatom a Repetát! Mivel váci vagyok ezért törzsvendégnek mondhatom magam! Ennek fényében szinte az egész étlapot sikerült tesztelnem! Nem tudok olyan ételt említeni az étlapról ami rossz lett volna! Hétköznap délben amikor a legnagyobb tömeg van maximum várakozás idő 20 perc. Finom ételek, gyors kiszolgálás,kedves személyzet!
nagyon hangulatos gyors és finom minden, tisztelet a szakácsnak ! Jelenleg Vác legjobb gyors étterme, bár az ételek megfelelnek egy komolyabb éttermi szintnek is , csak ajánlani tudom mindenkinek. Az árak elfogadhatók az adagok megfelelők , sőt biztos ,hogy nem maradsz éhen :) a kiszolgálás gyors ,és nagyon kedvesek,látszik ,hogy komolyan gondolják az üzletet :) további sikereket kívánok :)
Már többször is jártam itt, szeretem ezt a helyet. Az ételek nagyon finomak, különlegesek, nincs más ilyen hely a városban. Az árak sem vészesek, 1000-1500 forintból kényelmesen és bőségesen meg lehet kajálni. :) A tulajdonos teljesen normális, viszont negatívum, hogy a felszolgálók, 2-3 nő, teljesen alkalmatlanok, amatőrök, azt sem tudják kb.
, hogy hol vannak, élettelenek, nem szólnak egy szót sem a vendégekhez. . . A felszolgáló csapatot le kellene cserélni normálisabbakra, és tökéletes lenne a hely. Ettől függetlenül bárkinek tudom ajánlani.