Szent Domonkos Vendéglő Várvölgy

4,2Kiszolgálás
4,6Hangulat
4,5Ár / érték
4,9Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Villa Panoráma Gyenesdiás - Kedvezményes ajánlat
Ensana Thermal Sárvár - Black Friday
Ensana Thermal Sárvár
29.547 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval

Szent Domonkos Vendéglő Várvölgy vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 834 városban járt márFelfedező - 2617 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51587 feltöltött kép
Kiváló 2015. november 6., kollégákkal járt itt
Annyira az utak találkozásánál van, hogy csak nehezen lehetne eltéveszteni, minden út idevezet. De nem érdemes elkerülni, mert igazán jó hely. Csak jó emlékeim vannak, pedig párszor már meglátogattam. Nekem nem a hegyek jutnak eszembe, mert ott mintha nem is lennének, hanem a környező falvak, városok, ahogy valahonnan valahová megyek éppen.
Szent Domonkos Vendéglő Várvölgy - BelsőSzent Domonkos Vendéglő Várvölgy - Külső képSzent Domonkos Vendéglő Várvölgy - BelsőSzent Domonkos Vendéglő Várvölgy - BelsőSzent Domonkos Vendéglő Várvölgy - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 11 városban járt márLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Kiváló 2015. október 26.gyerekekkel járt itt
Nagyon szép környezetben található a hegyek között ez a vendégló. Mi egy esős vasárnap délután ázva - fázva érkeztünk meg. Már abban sem reménykedtünk, hogy nyitva lesz , ezzel szemben nagyon szívélyes fogadtatásban és kiszolgálásban volt részünk Kellemes hangulatot árasztott a helyiség, az teríték esztétikusan volt előkészítve az asztalon.
Szent Domonkos Vendéglő Várvölgy - Étel/italSzent Domonkos Vendéglő Várvölgy - Étel/italSzent Domonkos Vendéglő Várvölgy - Étel/italSzent Domonkos Vendéglő Várvölgy - Belső
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2014. szeptember 29., kollégákkal járt itt
Környezet, épület nagyon szép. Az étterem hangulatos, mégis exkluzív. Kiszolgálás gyors, személyzet kedves. Ételek ízletesek, tálalás igényes, adagok hatalmasak. Eddig csak kétszer jártam itt, de visszatérek még. Ha bárki arra jár feltétélenül térjen be, nem fog csalódni. Legyen szó egy italról, vagy többfogásos ebédről, vacsoráról.