Annyira az utak találkozásánál van, hogy csak nehezen lehetne eltéveszteni, minden út idevezet. De nem érdemes elkerülni, mert igazán jó hely. Csak jó emlékeim vannak, pedig párszor már meglátogattam. Nekem nem a hegyek jutnak eszembe, mert ott mintha nem is lennének, hanem a környező falvak, városok, ahogy valahonnan valahová megyek éppen.
Nagyon szép környezetben található a hegyek között ez a vendégló. Mi egy esős vasárnap délután ázva - fázva érkeztünk meg. Már abban sem reménykedtünk, hogy nyitva lesz , ezzel szemben nagyon szívélyes fogadtatásban és kiszolgálásban volt részünk Kellemes hangulatot árasztott a helyiség, az teríték esztétikusan volt előkészítve az asztalon.
Minden általunk kiválasztott és megrendelt ételt megkaptunk ami szerepelt az étlapon. Saját sütésű cipót, kenyeret kínáltak az étel mellé, ami igazán remek kísérője volt a főételeknek. Az ételekkel szemben egyetlen pici észrevételt tennék: minden ízletes, megfelelő adagmennyiségű és hőfokú volt , de a levesben a sárgarépa fagyasztott zöldségből készült, ez egy kicsit rontott az élvezhetőségén- a leves ízén nem. Ajánlom ezt az éttermet
Környezet, épület nagyon szép. Az étterem hangulatos, mégis exkluzív. Kiszolgálás gyors, személyzet kedves. Ételek ízletesek, tálalás igényes, adagok hatalmasak. Eddig csak kétszer jártam itt, de visszatérek még. Ha bárki arra jár feltétélenül térjen be, nem fog csalódni. Legyen szó egy italról, vagy többfogásos ebédről, vacsoráról.