Előbb érkeztünk ,de a szoba már rendelkezésünkre állt. Személyzet nagyon kedvesek és barátságosak voltak. Szoba tiszta és csendes a wellness részleg szuper .
Gyors,véletlen választás ,nagyon megfogott ez a vadász hotel. -az az egy gond hozzánk messze van. jó választás volt-Húsvétot töltöttük itt a párommal. Nagyon kedves ,segítőkész ,kézséges személyzet,igazi vadászok "lakhelye"-két szoba -lakosztály afrikai stílusban berendezve ,egyébként minden nagyon szép összhangban,akár étkező a közlekedő helységek,szobák.
Az ételek választásos rendszerben,mindig szépen izlésesen tálálva,nem tünik soknak,de nagyon laktató és finomak az ételek. Olyan sokat beszéltünk a családunknak a hotelről hogy a lányomék is kedvet kaptak hozzá és ők is eltöltöttek egy hétvégét. Külön jó hogy van vadász kiállitás-nagyon tetszett. Wellnes,fodrász ,kozmetikust igénybe lehet venni. két különbözö épületben van-egyik rész étkező,vadász kiállitás,lakosztályok ,másik épület-wellnes,szobák,szépségszalon. Nagyon kis hangulatos kis város,vizpart mellett. Nagyon szép étkészlet-vadászos az is.
Megérkezéskor a szobák már rendelkezésre álltak, melyek tiszták és kellemesek voltak. A felszolgálók minden kérésre figyeltek, ugyanez mondható a takarító személyzetre is,és külön dícséret a konyhai dolgozóknak, akik kiadós és igazán ízletes ételeket varázsoltak a tányérokra. A vadászati kiállítás pedig egy igazi élmény volt!
Nagyon kellemes volt a szálloda belső tere, nagyon igényesen van kialakítva. A wellness részleg is gyönyörű, modern és minden igényt kiszolgál. A vadászati kiállítást mindenkinek csak ajánlani tudom, csodás és lenyűgöző. A pincérek nagyon udvariasak és kedvesek voltak, az ételek bőségesek és nagyon finomak.
Ez a szàllás csodálatos. Remek , különleges ízvilágú ételek voltak. Bármit ettünk isteni volt és a tálalás is pazar. Személyzet segítőkész , a pincérek kedvesek, odaadóak lesték minden kívánságunkat. Szobák tiszták voltak. A Vadász kiállítás lenyűgöző látvány volt . A wellness részleg is remek , hangulatos.