Karácsonyi ajándékként kaptunk lehetőséget üdülésre. Nem ez a hely volt a kiválasztott. Mivel karantén miatt le kellett mondani a márciusi pihenésünket, közben a másik szálloda is törölte a megrendelésünket,így kerestünk rá erre a hotelre. Sajnos a wellness rész még nem üzemelhetett,így helyette a beregi látványosságokat látogattuk meg, sajnos többnyire azokat is kívülről.
A szállásunk nagyon csendes,jó helyen volt. A szobáink kissé picik voltak, Hiányzott 1-1 szék. A nyikorgó padló zavart,ez az átalakított magtár szerkezete miatt lehetett. A személyzet kedves volt,az étkezés is választékos,finom, bőséges. A vadászati kiállítás nagyszerű. Összességében jó volt az otthoni bezártság után végre kimozdulni.
Ez a szàllás csodálatos. Remek , különleges ízvilágú ételek voltak. Bármit ettünk isteni volt és a tálalás is pazar. Személyzet segítőkész , a pincérek kedvesek, odaadóak lesték minden kívánságunkat. Szobák tiszták voltak. A Vadász kiállítás lenyűgöző látvány volt . A wellness részleg is remek , hangulatos.
Másodszor töltöttünk itt egy hoszzú (wellness) hétvégét a lányommal. Szeretjük a környéket, végigjártuk Szabolcs, Szatmár és Bereg vidékét, a Luby kastély varázslatos rózsakertjét, a csónakos fejfás temetőt, a Lekváriumot, a Templomok útja egész gazdag magyarországi szakaszát. A Hunor szálló ideális elhelyezkedése ideális az ilyen túrákhoz.
A szolgáltatások, a svédasztalos étkezés, a személyzet - minden igazán nagyszerű. Egyet javaslat: a szobák ajtajára jó lenne egy sötétítőt felszerelni, mert a korábban fekvő vendég arcába vág a fény, amikor a később érkezők villanyt gyújtanak a folyosón. Köszönettel és elismeréssel: Ágnes és Anna
Az egyetlen piciny nehézség a szálloda megtalálása volt. A szoba tágas, szép, régi bútorokkal volt berendezve, ám a mai elvárásoknak megfelelően légkondi, síkképernyős TV, mini hűtőszekrény és bekészített köntös, szauna törölköző is várt bennünket. Az egyetlen negatívum, hogy a folyosón felkapcsolódó lámpa fénye annak lekapcsolódásáig bevilágított a szobába. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet pedig segítőkész.
Minden tetszett nagyon, a vadászkiállítás fantasztikus, rendkívül látványos, az ételek ízvilága és mennyisége kiváló, a személyzet hozzáállása barátságos és segítőkész. A wellness részleg szintén minden igényt kielégítő. Jól éreztük magunkat, köszönünk mindent, még visszatérünk! ;) Üdv, Zsolti és Enikő
Nyáron unokákkal voltunk a hotelben. Már fél 12-re megérkeztünk és gondoltuk megnézzük a hotelt. Tudtuk hogy 14 órától foglalhatjuk el a szobát de körülnéztünk. Mivel recepció nem volt az étterembe mentünk. Ott az egyik felszolgálónak bemutatkoztunk és mondtuk hogy miért jöttünk. Meglepődve kérdezte hogy "és"?
"Azt akarják tudni meg van-e a szobájuk? " Mi is meglepődtünk a reakción, zavartan mondtuk hogy igen azt akarjuk. Akkor közölte hogy rendben van a szoba, készen is van, mire mi bepróbálkoztunk hogy nem foglalhatnánk e el a gyerekekkel? Nagyon felháborodott hogy hogy képzeljük, akkor az feláras. Én kérdeztem volna hogy mennyi a felár de csak azt hajtogatta hogy feláras. Akkor mondtuk talán fél kettő körül már hátha lehetne, de kiosztott bennünket hogy nem a fél kettőről van szó, de még most fél 12 van. Nyegle magatartása nagyon rosszul esett. 2 óra után mentünk vissza akkor már udvariasabb volt, de legszívesebben vissza se mentünk volna ezek után. Nem egy hotelben voltunk már de még ilyen nyers stílussal nem találkoztunk. Most voltunk egy hotelben ahol 12 órakor kedvesen mondták hogy másfél óra múlva menjünk vissza mert 15 óra helyett fél 2 kor kész lesz a szobánk. Egyébbként maga a hotel gyönyörű, finom ételek jellemzik. A vadászati kiállítás nagyon tetszett. A személyzet többi tagja nagyon kedves volt. Egyedül a fiús alkatú pincérnő stílusa nem tetszett ami rányomta a bélyegét az egészre. Rossz szájízzel jöttünk el.
3 Csodálatos napot töltöttünk Vásárosnaményi Hunor Hotelben. Gyönyörűen és ízlésesen felújított régi gazdasági épületből nyerte el a mai kor számára is megfelelő arculatát. Követendő példának tartjuk, hogy a régi épület nem lerombolásra került! a Hotel éttermében,különleges, és bőséges ételek kerültek felszolgálásra.
A személyzet minden tagja a legnagyobb udvariassággal és figyelmességgel gondoskodott a vendégek minél jobb kiszolgálása érdekében. Külön ki kell emelni a hotelben megrendezésre került vadászati kiállítást, ami teljesen lenyűgözött bennünket. Szavakkal nem lehet leírni azt az élményt amit a kiállítás és a környezete nyújtott. Talán két javaslatot megemlítenék: Megérkezésünkkor keresni kellett a hotelt, mivel nincs útbaigazító tábla , illetve a wellnessben a vizek hőmérséklete legalább 2 fokkal kellemesebb legyen. Mindenkinek ajánlani tudom a Hunor Hotelt!
Csodálatos helyet találtunk a BB hirdetésben. A szálloda teljesen felújított régi raktár épületekből lett átalakítva. A tervezője csodát csinált. A legmodernebb és legigényesebb berendezésekkel. Az étterem és a múzeum külön épületben, míg a szobák és a wellness egy másik épületben kapott helyet. Az étterem választéka, minősége is osztályon felüli.
A szálloda nagyon jó helyen van, kedves a személyzet, nagyon szépek a szobák és kényelmesek, a felsö emeleten a kiállitás csodálatos , az árak arányosak a szolgáltatással, a pincérek kedvesek, a reggeli sajnos elég szegényes volt, a wellness részleg kicsi, de modern és hangulatos! Köszönöm szépen a dolgozók vendégszeretetét!
Gyermekeinkkel jöttünk ide ,második alkalommal. Nagyon kedves a személyzet, különlegesen tálalt finomabbnál- finomabb ételek vannak.A wellness rész is kellemesen kialakított. A vadászkiállítás lenyűgöző. Közel van a Kraszna part, A Tisza part. Nagyon jól éreztük magunkat itt.