Lakóhelyem kedves étterme. Minden nap 11 és 18 óra között lehet svédasztalról, meghatározott összegért, akár töménytelen mennyiségű ételt elfogyasztani. A kínálat ár-érték arányban tökéletes. Kétféle leves, min. 3-4 féle húsétel, többféle köret, saláták. Az egyetlen, amit szegényesnek tartok a desszertkínálat, dehát ez nem egy cukrászda.
A svédasztalozó közönség /zömében taxisok, környéken dolgozók, nyugdíjasok, családok/ nem is sütizni térnek be ide, hanem jól lakni. Külön lehetőség, hogy el is vihető az étel. Ez az akciós ebédeltetés nagyon jó üzleti húzás, a tulajdonos életképességét dicséri. Ezenkívül vállalják családi rendezvények lebonyolítását is, nagyon jó szinvonalon.
A Vadászi Étterem Vecsés egyik legforgalmasabb főútja mellett található. A jól elhelyezett reklámok alapján azonnal megtaláltuk. Nagyon olcsó áron az egész család jóllakott a korlátlan fogyasztást kínáló étteremben. Az ár-érték arány kifejezetten jó, az általunk megkóstolt ételek mindegyike nagyon ízletes volt.
Az étterem rendkívül tiszta és tetszetős volt, a rendkívül nagy forgalom ellenére gyorsan és hatékonyan kiszolgáltak bennünket. ha erre járunk, biztosan betérünk egy-két jó falatra!
Vecsésen járva mindig betérünk az étterembe.Kitűnő ételek.ízek svédasztalos kínálatban és mindezek mellett,baráti árakon.Az étterem hangulatos,családias.Akármikor betérünk ide az ételek kiválóak,széles választékúak. Mindenkinek csak ajánlani tudom,próbálja ki egyszer.Visszatérő lesz.
Egy ideje készültünk már meglátogatni a helyet, csak a viszonylag korai zárás miatt most került sor rá. Rendkívül széles ételválasztékkal, kiváló ár/érték aránnyal dolgoznak. Nyüzsgött a hely a gyerekektől. A felszolgáló hölgyek mosolygósak, kedvesek. Az ételek jó ízűek. A helyiség kissé levegőtlen volt.
A vecsési Vadászi Éttermet közel 20 éve ismerem. Anno, amikor még nem korlátlan ételfogyasztás volt, akkor is kiválóan főztek, a kiszolgálás udvarias volt akkor is és most is. Több alkalommal - valamilyen ünnep alkalmából - ott ebédeltünk. A minőség semmit sem változott. Mióta korlátlan ételfogyasztásos üzemmód van, még többen látogatják.
Vecsésen járva a helybeliektől érdeklődtünk, hol találunk egy jó éttermet, így jutottunk ide. Mindjárt láttuk, hogy jó helyen járunk, mert nagy volt a forgalom. A korlátlan svédasztalos fogyasztás olcsó, az ételek finomak és változatos a választék. Hangulatosan berendezett családias hely.
Végigkóstoltuk a kirakott ételeket és mindent ízletesnek találtunk. Kiszolgálás udvarias, kedves, semmire nem volt panaszunk és nagyon elégedetten és jóllakva távoztunk.
Többször voltunk már. Mindig barátságos és gyors volt a kiszolgálás. Az ételek nagyon ízletesek. A svédasztalos kínálat mindig bőséges. Szerintem mindenki talál magának kedvencet. Nagyon jó, hogy sokféle étel van a kínálatban, és több desszert közül is lehet választani. Több féle saláta is van a palettán.
Csak csupa Jót Tudok Róla mondani,szinte naponta járok oda. Nagyon Jó a kiszolgálás,kifogástalanok az alkalmazottak és nagyon kedvesek. Nagyon jók az ételek,szeretek oda járni. Tisztaság van. Rengetegen járnak oda. Nagyon jó,hogy vállalnak rendezvényeket is,nagyon jók az árak is. Előnyös az is hogy késő estig nyitva vannak. Nagyon barátságosak és közlékenyek az emberekkel.
December elején mentünk át egy baráti társasággal a vendéglőbe az egyik résztvevő ajánlására Gyálról. Egy nagyon barátságos hangulatú , családias környezetben találtuk magunkat. Svédasztalos önkiszolgálás során házias ételeket- leveseket , húsféléket - ehetünk korlátlan mennyiségben .
Feltűnő volt az ételek minőségi , gusztusos tálalása Bőséges mennyiségű , többféle étel, desszert közül választhattunk. A pincérek készségesek , figyelmesek voltak, kérésünkre azonnal reagáltak. A fogyasztás nagyon kedvező egységáron volt. A helység dekorációja a karácsony közeledtét tükrözte.
párom talált rá erre az étteremre és rögtön meginvitált engem hogy próbáljuk ki együtt is neki nagyon megtetszett nagyon olcsó árért lehet svédasztalról étkezni------hát volt némi fent tartásom ezzel kapcsolatban elmentünk szétnéztem a helység megfelelt nem volt semmi ellenérzésem elsőre, hát megnéztem a felhozatalt és meglepődtem, volt tényleg mindenféle étel a a nagy bendőjűeknek és a trendin étkezőknek is, valóban mindenki talál magának megfelelőt a választékban.
az ételek minőségével sem volt problémám aminek sülve kellett lennie pl az meg is volt sülve. a dolgozók sürögtek--forogtak hozták mindig a friss ételeket, kedvesek voltak ha kellett valami azonnal töltötték, látszott itt nem igazán van másnapi maradék. végeredményben tetszett minden finom volt az aznapi menü és pukkadásig ettük magunkat-pedig nem is akartam ennyit enni. az ára szuper volt és azóta már nagyon sokszor voltunk ebben az étteremben sőt családi rendezvényeket is tartottunk már ott pl : születésnap ajánlom mindenkinek hogy látogasson el ő is oda és nézzen szét egyen jót!