Nincs töneg 3 asztalnál ülünk! Nyáron nagy élet lehet itt. A hely óriási! Hangulatos vendéglő csodálatos kilátással. Emberünk azonnal étlapot hoz,ami egészen elfogadható menüsort tartalnaz. Levesből többféle van,lehet választani kis vagy nagy adagot,sőt tartalmat is,cérnametélt vagy májgombóc vagy mindkettő! Nem is tudom hol láttam ilyent utoljára. Én a ,,kombinált,, levest választom,a 10. percben megérkezik. Forró,tartalmas,jóizű. Figyelemreméltó az asztali fűszertartó szett. Még sült krumpli fűszer is van! Fotó! Enberünk szorgalnas,de humora nincs,kérdezem a vendéglő nevéről,hogy önök már tudnak valamit? Közli hogy Szent Orbán a borászok védőszentje. Már 14,38-ra megjön a főétel,a nyári szezon felpörgette a konyhát. A sajttal sonkával töltött pulykamell olyan,hogy nem tudok belekötni. Puha,ízletes. érdemes megnézni a fotót,hogy van megtöltve a hús! Lőn csoda,a köretek ki vannak dolgozva,nem Tesco gazdaságos a krumpli,aranybarnára van sütve,a rizs szétomlik,nem tapad össze. A hús kitűnően van átsűtve,ízletes. Italok hűtése jó,zajszintet nem mérünk,már csak mi vagyunk az étteremben. Emberünk érdeklődik minden rendben van e? Szerintem igen. Desszert 2 féle van,én kérek csak egy gesztenyepürét. Normális adag,friss! Végül kávéval fejezzük be,eddig ez a leggyengébb pont,ízre jó,de ereje nincs. Számla jön,13,855 ft italokkal,szervízdíj nélkül. A kombi leves 1,200 ft,az én pulykamellem 2,200 ft+a köret 770 ft. azaz 2,970 ft! ! ! egy korsó sör 790! Egy zero kóla 480! A kávé 420 ft. A velencei halászlé 1,385 ft. Távozunk 15. 40-kor. Étkezési idő 75 perc. Összegzés: kellemes meglepetés a hely,jövünk még ide. Jó ételek,korrekt méretű adagok,gyors konyha,átlagisbál jobb kiszolgálás,tisztaság kifogástalan,hangulatos,remek hely,kiemel üdülőhelyi árak! Ezért,csak
némi gondolkodás után:
Minősités: különösen ajánlott