A tyúk legyen tyúkból, a sajt legyen sajtból: a világ így lesz rendben.
Novotny Antal, a Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz étterem tulajdonosa imádja, és nem akarja megreformálni a magyar konyhát. Csak azt szeretné, ha az ételeknek olyan íze lenne ma is, amilyen száz évvel ezelőtt volt.
Tovább olvasom >>
Száz évvel ezelőtt a csirke az udvaron kapirgált és csak kukoricát kapott. Csakis házi készítésű kenyeret lehetett kapni és a legfontosabb, hogy mindig azt főzték, aminek az ideje volt! Borsólevest, mikor a borsó ért. Így minden friss volt.
Az éttermünkben mi is ezt a koncepciót követjük, a legtöbb saját készítésű, friss élelmiszerből, az idénynek megfelelő ételeket készítünk.
Az étlapunkat havonta változtatjuk, mindig az idénynek megfelelő házi készítésű ételekből állítjuk össze.
Kólánk nincs. de van helyette házi szörp, sőt kompótlé annak, aki tudja még, hogy mi az.
Borainkat Villány egyik legismertebb borászatában készíttetjük, a Malatinszky Kúriában.
Saját pálinkát főzetünk Kecskeméten, körte, alma, birs, szilva, aszútörköly ízekben.
Nálunk a gyerekeket el lehet engedni, biztonságos környezetben játszhatnak, a külön nekik kialakított gyermekjátszóban.