Színvonalas, jó hangulatú, kedves étterem, kifogástalan kiszolgálás, az ételek mennyisége és minősége is remek, a pizza és a lasagne kimondottan bajnok volt. A zongorista játszhatna egy árnyalattal halkabban, és akkor nem kéne ordibálni egymással az asztalnál, dehát ez meg ízlés dolga ugye... :-)
Családdal voltam két alkalommal a veresi "olasz" étteremben, mert ódák hegyeit hallottam zengeni róla. Szeretünk enni, szeretünk étterembe járni, ezért nem hagyhattuk ki. Főleg azután volt érdekes a látogatás, hogy előtte pár hónappal Olaszországban sikerült több klasszikus olasz étteremben is ennem párszor.
A berendezés, a hangulat hozza az elvárt minőséget, színvonalat. A kiszolgálás már olyan olaszos volt. 20 perc után keveredett oda hozzánk egy pincér, hogy mit is kérünk. . ha kettesben vagyunk párommal, talán még jó is. . de a gyerekek egy helyben ülő képessége korlátozott. Igaz hogy van játéksarok és kinti hinta. De ha odakísérjük a gyerekeket, akkor nehéz beszélgetni az éttermi asztalnál. . . Az ételre szintén sokat kellett várni. Már ott tartottunk, hogy akkor felállunk és átmegyünk máshova, mivel több mint egy óra után kaptuk meg amit kértünk. Az ételek finomak voltak, de nem hozták azt az olaszos ízvilágot, amivel Itáliában találkoztam, emiatt csalódás volt számomra. És még jól se laktam, azután se hogy a gyerekekét is megettem, mert nekik nem ízlett. A számla láttán megint csalódás ért, mert a kisvárosi megszokott szinthez képest drágának ítéltem meg, főleg azután hogy semmi nagy durranást nem kaptam az ízvilággal. Aki szereti az olaszos hangulatot, az olaszos szerű ételeket annak tudom ajánlani.
Remek hely Veresegyház szívében. A hely kialakítása jó, a konyhába belátni (nincs fal, ablak, a pult mögött serénykednek a szakácsok), a mosdó szép, tiszta, az asztalok kellő távolságra vannak egymástól. Olasz étterem. Italválasztéka bő, limonádéikat ajánlom mindenki figyelmébe. Az étlap jóltagolt, mindenki talál magánavalót.
Az adag bőséges, ízük, állaguk kiváló. A személyzet udvarias, kedves. Türelmesek a finnyás vendégekkel, akik nem értik miért van fanyarkás íze az "ecetes" levesnek (ezen jót lehet szórakozni). Gyerekbárát, jó időben szabadtéri kiülési lehetőség van. Mindenki csodálja meg a hatalmas kemencét, amiben az ételremekek születnek :-)