Egyedülálló, közvetlen Duna-parti terasszal rendelkező étterem kiváló adottságokkal, széles étel- és italválasztékkal, udvarias, profi kiszolgálással. Család- és állatbarát étterem, ahol a vendég a legfontosabb. Különböző rendezvények lebonyolítása igény szerint, mindig kedvezményekkel és akciókkal.
Mindenfajta fizetési forma (készpénz, hitelkártya, SZÉP Kártya, különféle utalványok) biztosított. Az étterem szolgáltatásához lovaglási lehetőség tartozik.
Életem első negatív intenetes kommentje. Sajnálatosan negatív élményekkel távoztunk az étteremből. Azonnal próbáltak rábeszélni más drágább ételre, ami sikerült is. Az árról való tájékoztatás természetesen elmaradt, így jóhiszeműen vártam egy valamivel drágább számlát. Több mint a kétszerese lett a számla végösszege.
Azt gondolom, hogy amennyiben egy vendég fogast rendel körettel 3000 Ft értékben, nem beszélem rá egy egész süllőre (1kg fölött fogas), ami körettel együtt 7500 Ft lett , amit egy 90-es években bevett módszernek tartok, és nagyon rég nem találkoztam hasonló vendéglátói megtévesztéssel. A másik étel esetében gombapaprikást szerettünk volna, azonban harcspaprikásra beszéltek rá dunai étterem lévén. Rágós volt, bíom benne h harcsából készült nem pl. hekkből. . . Természetesen kifizettem a számlát, úgy hogy a 10%-os biciglis kedvezményért külön kellett szólnom, úgy h. mikor megálltunk az étterem előtt, azzal csábítottak be. Az ételek átlagosak voltak, de maga a vendéglátói hozzáállás nem a visszatérő vendégekre alapoz.
Bográcsgulyást és babgulyást fogyasztottunk, botrányosan rossz volt! Az iskolai menzán különbet kap az ember és legalább az megfelelő hőmérsékletű. Először azt hittük ez valami "kandi kamerás" műsor lesz,de aztán rádöbbentünk, hogy ez a verőcei Duna-parti valóság.
Szerencsére mi tudjuk milyen az igazi gulyás, de ha ezt egy külföldi rendeli, aki életében először eszik ilyet, akkor az egészen biztos, hogy többet nem fog rendelni és mindannyian szégyenkezhetünk a híres magyar gulyás miatt. Szóvá tettük, hogy nincs benne zöldség és csipetke, a felszolgáló azt mondta azért, mert ez "Alföldi gulyás". Kár, hogy az étlapon ez nem így szerepel,mint ahogy nem is "Hamis gulyás"-ként. Arra a kérdésre, hogy miért sertés húsból készült 1250 ft-ért, már ő sem tudott elfogadható magyarázatot adni, pedig a magyarázat egyszerű: LEHÚZÁS. Részünkről ez jubileumi látogatás volt, -először,-utoljára és soha többé.