Egyedülálló, közvetlen Duna-parti terasszal rendelkező étterem kiváló adottságokkal, széles étel- és italválasztékkal, udvarias, profi kiszolgálással. Család- és állatbarát étterem, ahol a vendég a legfontosabb. Különböző rendezvények lebonyolítása igény szerint, mindig kedvezményekkel és akciókkal.
Mindenfajta fizetési forma (készpénz, hitelkártya, SZÉP Kártya, különféle utalványok) biztosított. Az étterem szolgáltatásához lovaglási lehetőség tartozik.
Szerettünk volna fagyizni és kávézni 14 óra után, rendelést felvette a pincér ( 1290 Ft 3 gombóc fagyi kehely ) nem olcsó, majd jön a tulaj és közli velünk mivel nem eszünk hagyjuk el az éttermet! Kérdeztük miért? Válasz ez nem kifizetődő ,az csak ebéd elfogyasztása után rendelhető a fagyi! Csodás szemlélet ! Nincs mit tovább hozzáfűzni.
Íztelen ételek,,, főleg a gyümölcsleves. . . a főételt nem lehet kivárni. . . még ha ehetetlen is megeszed,mert annyira éhes leszel. A tulaj kritikán aluli, nem lehetne vendégek közelébe engedni. Azt próbálja elhitetni saját magával is, hogy szövetkeznek ellene és a negatív kritika 1 embertől származik.
Egyszerűen értékelhetetlen az étel. A harcsa véres volt visszaküldtük, de semmi megbánás nem tűnt a tulajdonos arcán. Az étterem koszos, nem kedvesek és tényleg egy pozitívumot se tudnék említeni. Ezek mellet egy g. értékelésre személyeskedve reagált Sztyupid Péternek nevezett, gondoltam akkor ez a személyeskedés is belefér (becenevem). Tényleg kerüljétek a helyet!
nyár 30 fok. . . . . . . kihozzák langyosan az ásványvizet, na bumm. . . . ÓRIAS bécsi szeletet kértem (normál helyen kettőt adnának ebből a méretből) szóvá tettem, kaptam nagyobbat, hajszál vékonyra pofozva. A burgonyapüré nagy darabos nyúlós vizes volt. A gyerek a kajájában nylon zacskó darabot talált ? ? ? ! !
Életem első negatív intenetes kommentje. Sajnálatosan negatív élményekkel távoztunk az étteremből. Azonnal próbáltak rábeszélni más drágább ételre, ami sikerült is. Az árról való tájékoztatás természetesen elmaradt, így jóhiszeműen vártam egy valamivel drágább számlát. Több mint a kétszerese lett a számla végösszege.
Azt gondolom, hogy amennyiben egy vendég fogast rendel körettel 3000 Ft értékben, nem beszélem rá egy egész süllőre (1kg fölött fogas), ami körettel együtt 7500 Ft lett , amit egy 90-es években bevett módszernek tartok, és nagyon rég nem találkoztam hasonló vendéglátói megtévesztéssel. A másik étel esetében gombapaprikást szerettünk volna, azonban harcspaprikásra beszéltek rá dunai étterem lévén. Rágós volt, bíom benne h harcsából készült nem pl. hekkből. . . Természetesen kifizettem a számlát, úgy hogy a 10%-os biciglis kedvezményért külön kellett szólnom, úgy h. mikor megálltunk az étterem előtt, azzal csábítottak be. Az ételek átlagosak voltak, de maga a vendéglátói hozzáállás nem a visszatérő vendégekre alapoz.
Bográcsgulyást és babgulyást fogyasztottunk, botrányosan rossz volt! Az iskolai menzán különbet kap az ember és legalább az megfelelő hőmérsékletű. Először azt hittük ez valami "kandi kamerás" műsor lesz,de aztán rádöbbentünk, hogy ez a verőcei Duna-parti valóság.
Szerencsére mi tudjuk milyen az igazi gulyás, de ha ezt egy külföldi rendeli, aki életében először eszik ilyet, akkor az egészen biztos, hogy többet nem fog rendelni és mindannyian szégyenkezhetünk a híres magyar gulyás miatt. Szóvá tettük, hogy nincs benne zöldség és csipetke, a felszolgáló azt mondta azért, mert ez "Alföldi gulyás". Kár, hogy az étlapon ez nem így szerepel,mint ahogy nem is "Hamis gulyás"-ként. Arra a kérdésre, hogy miért sertés húsból készült 1250 ft-ért, már ő sem tudott elfogadható magyarázatot adni, pedig a magyarázat egyszerű: LEHÚZÁS. Részünkről ez jubileumi látogatás volt, -először,-utoljára és soha többé.
Félig nyers ciganypecsenye, darabos és csirizes krumplipüre, kritikan aluli, elegetett gumiállagú krokett. Ez utobbira rakerdezve a pincer pokerarccal közli, hogy azert ilyen, mert házi, és ilyennek kell lennie.
Családdal betértünk ebédelni. A hely nagyon szép, mármint a terasz és a kilátás. Szólt a zene a teraszon, egy tengerészsapkás öregúr gitározott magnózenére, kb. minden második harmadik számra. Amúgy csak ült ott rövidnadrágban, és elénk tolta a fekélyes, hámló, beteg térdét. Nem étterembe való látvány volt.
Birkapörkölt nem volt, pedig az étlapon szerepelt. Végül a kiválasztott ételek mennyisége, és minősége, egy menza szintet hozta, ára viszont nem ezt tükrözte. A cigánypecsenye például olyan rágós volt, hogy a kisebbik lányom otthagyta. Drága, az ételek nem jók, és kevés. Nem megyünk ide többet.
Rendeltem egy görög gyümölcslevest, ami kizárólag meggyet tartalmazott, valamint egy jó adag összegyűlt kristálycukrot a tál alján. Másodikként a porral ízesített, közepes hús mellé burgonyapürét kértem, amit nem sikerült rendesen összetörni, amolyan főtt krumplis püré volt. A "kovászos" uborka pedig valamilyen savanyított uborka.
Az ebéd folytatását (édesség, kávé) inkább egy másik étteremre bíztuk. Amúgy ehető volt: egy gyengébb-közepesebb büfében negyedáron egészen elfogadható lenne. . .
Véletlenül tértünk be ide. A teraszon választottunk asztalt,kilátással a Dunára. A pincérek fiatalok voltak,talán tanulók(? ),de kedvesek. A kiszolgálás lassú volt kissé,az ételek átlagosak,a választékból azért találtunk nekünk tetszőt. Nem tűnt nagy adagnak,de finom volt és jól is laktunk. A számla sem volt durva. Jót ettünk ugyan,mégis legközelebb inkább más vendéglőt próbálunk ki.