Csodálatos két éjszakát,három napot töltöttünk a kastélyban . A személyzet figyelmes, udvarias, valódi elveik: mindent a vendégért. A disznótor alatt nagyszerű muzsikusok húzták a talp alá valót , ezzel fergeteges jókedvet csinálva .
Kedves Úriember táncoltatta a táncolni vágyó, de partner nélkül maradt hölgyeket :)
Az ételek ,és italok bőségesek, és nagyon finomak , én úgy neveztem el a teljes ellátást hogy hizlalda :) Teljes nyugalom , és relax . Jakuzzi, és szauna korlátlan használata , még este is ,ami felért egy főnyereménnyel , masszázs igénybe vétele , lovaglási lehetőség, ami mindig is az álmom volt . tetőtéri Szoba kényelmes , zuhanyzóval ami két ember számára tökéletes. Szabad ki be járás , még éjszaka is , az álmatlanságban szenvedő vendégeknek :)Az utolsó vacsorán szintén a kiváló muzsikusok zenéltek, minden vendégnek elhúzták a kedvenc nótáját , ami teljes figyelmességre utal, ezzel is jó családias hangulatot teremtve. A környezet, a park szép rendezett , távozáskor útravalóként , két személynek bőven elég kóstoló csomagot kaptunk . Szívem vissza húz, ilyen jól nem éreztem magam sehol, szeretnék vissza térni, ami remélem sikerül:)
Minden tökéletes! A hely, a kiszolgálás, a személyzet a programok! A tetőtéri szobák kicsit kényelmetlenek de ez sem befolyásolja hogy nagyon jól érezze magát az ember. Mi visszatérünk!
2015. 01. 09--01. 11. között voltunk a Kastélyszállóban,disznótoros hétvégén. A kastély nagyon szép és rendezett a parkja is. Nagyon kedvesen fogadtak a recepción, majd forralt borral és frissen sült pogácsával kínáltak bennünket. A szobánk hatalmas és tiszta volt,korhű bútorokkal berendezve. Nagyon hangulatos volt a disznótor.
Nagyon kellemesen és eseménydúsan töltöttük az év végét. Egy kellemes eseménydús év végét töltöttünk itt. Nagyon hangulatos volt a disznótor, finomak voltak a reggeli friss sütemények, és a szívmelegítő italok:)! A welnes részleget is használtuk, valamint kipróbáltuk a masszírozást is.
Esküvő helyszínként kerültem erre a szép helyre,és mint kiderült, tökéletes választás volt. Távol a világ zajától, egy kellemes őspark közepén, egy "kis állatpark"-simogató mellett, pihentető, nyugodt környezetben áll a szálloda, ahol nagyon figyelnek a vendég kívánságaira.
A szobák szépek, tiszták, elegánsak,berendezésében kiválóan illeszkedik a hely hangulatához. Az ételek is nagyon jók, ahogy a kiszolgálás is. Bátran ajánlom mindenkinek, azoknak akik szeretik a romantikát, és a béke csendjét, de azoknak is, akik egy hangulatos rendezvényre vágynak.
Igazi vendégszeretet,kicsit turista csalogató érzés, de nem baj. A szoba " mű " antikolt bútorokkal berendezett, de lakható. Sajnos a fürdőszoba fűtés mentes volt, ami több mint kellemetlen. Erzsike, a masszőr komoly konkurencia lenne pesti kollégáinak. Az ellátás minden negatív élményt elfújt, kifogástalan és bőséges, nem beszélve a disznóvágás élményéről.
A szállodához vezető út autót próbáló. A fogadtatás nagyon kedves volt, forralt borral, kemencében sült pogácsávál várták az érkezőket. A szoba megfelelő volt, de a franciaágy lehetne egy kicsit szélesebb is. . . Az ételek nagyon finomak, igazán háziasak. A borválaszték figyelemre méltó. A desszertek is kiválóak.
A 4 csillagot itt is el lehet felejteni. A melléképületben voltunk, a szobákhoz vezető út, a feljáró lépcső minősíthetetlen. Egyébként társasággal voltunk, mi mindenütt jól érezzük magunkat. Az étkezések, a hangulat remek volt. A park rendezetlen volt, valószínű az időpont miatt, mivel elég sáros volt minden.
Barátságos hely, nagyon kedves és előzékeny személyzettel. A szoba rusztikus, de a fürdőszoba számomra nagy csalódás volt, egy panellakás szintjét ütötte meg - bár tudom,hogy ez koncepció, de a kényelem fontosabb lett volna a hagyományőrzésnél a fürdőben. Kárpótolt a csodás őspark, ahol nagy sétákat lehetett tenni, a finom étel és a sok játék az alagsorban.
A szabadtéri jakuzzi élményszerű, a medence vize sajnos nagyon hideg, és hiába vannak körötte hívogató pihenő padok, hűvös van a heverészéshez. Csendes, békés hely, igazi feltöltődést ad. Az állatpark tüneményes.
Nagyon szép, csendes helyen elhelyezkedő kastélyhotel. A személyzet nagyon udvarias és vendégbarát. A kastélyszálló parkja elhnyagoltnak tünt, pedig nagy zöld, fás terület tartozott hozzá. A kaja elsőosztályú, hazai ízekkel megvalósított, nagyon finom és friss ételek. A wellnes részleg nagyon bizarr, nagyon sok minden egy helyen, zsúfoltság érzetét kelti.
Pinpongozni nagyon jó volt, örültünk, hogy volt erre lehetőség. A szobák berendezése és a közös helységek nagyon kopottak, nem tűnik makulatlan tisztának. A felújított fürdőszobák a 4*-nak megfelelőek. Összevetve, a társaság miatt jól éreztük magunkat. Köszönettel Fülöpné Tünde