Meglepetésünkre a "pincébe" vezetett le bennünket a pincér (én szívesebben ültem volna le az udvaron), de utólag sokkal jobbnak bizonyult ez. Nagyon szépen berendezett, igényesen kialakított hely volt itt, a pincér rendkívül udvarias volt, a kiszolgálás gyors volt és a nagy adag étel is nagyon ízlett!
Nagyon jól főznek, figyelmesek, kedvesek. A pincérek igazi profik. Jó az ételválaszték, rengeteg féle szárnyas és hal is van az étlapon. A hely nem a legfrekventáltabb, de ezenkívül csakis pozitívumokat mondhatok róluk. Aki egyszer betéved, az nagy eséllyel lesz törzsvendég. SZÉP-kártya elfogadóhely. Mindenkinek ajánlom!
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a magyaros ételeket, szeret jól lakni, és ami a legfontosabb, szereti, ha íze is van az ételnek. Udvarias személyzet, remek tulajdonos és jó hangulat. Többször jártunk már Veszprémben és szeretünk visszajárni ebbe a családias étterembe. Igaz, nehéz odatalálni, de egy jó kis ebédért és vacsiért érdemes kocsiba ülni. Minden finom.
1977 óta élek Veszprémben, és a legjobb éttermének tartom. Nagyon finomak, és bőségesek az ételek, kifogástalan a kiszolgálás. A családias hangulat felejthetetlenné teszi az élményt. A családdal és a vállalkozással is ott tartottuk a rendezvényeket, s minden alkalommal a legjobb benyomást tette ránk a hely és a személyzet a tulajdonossal együtt. Aki még nem volt ott, az nem tudja mit veszített.
Többször voltunk már a családdal is és édes kettesben is és mindig kifogástalán volt a vendéglátás. Soha nem volt olyan amit percek alatt nem tudtunk volna megoldani! Látszik,hogy ez egy családi válalkozás és a vendég az első! Bármikor szivesen megyek akár barátokkal akár családdal tudom hogy nem fogok csalodni. Sok eröt és kitartást kivánok a Kész családnak!
Sokat jártunk ide rendkívül barátságos udvarias kiszolgálás nagyon sok ismerőssel lehet találkozni.Különleges kívánságokat is teljesítenek.Ajánlom mindenkinek Hétvégeken ajánlott az előzetes asztalfoglalás ajánlom a kertet nagyon jó az italválasztékban a borválasztékot érdemes végigkostolni