Kedvenc helyünk karbantartás miatt épp zárva volt, német vendéglátóim gakartak kedveskedni és ez volt a közelben. Rémséges élmény volt. Kezdő leánykák tapasztalat, nyelvtudás, rátermettség nélkül ügyetlenkedtek , se beszélni, se vendéggel bánni nem tudtak. A rendelt ételek hamar megérkeztek, talán túlságosan is hamar.
Cigánypecsenyéből az egyik hús ehetetlen, csak mócsing. A krumpli tűrhető. Borjúbécsi, nem is ismerik a valódi receptet. Valamilyen hús, vastag, égett panírban. A harmadik ételen a “sajt” egy nyúlós, ragacsos, nyilván egy nagyon olcsó sajtkészítményből volt ráragasztva. A cigánypecsenyéhez kaptam egy hosszú hajszálat a húsra tekeredve. A hely picike, hideg, hangulattalan, a személyzetnek nincs se köze és láthatóan kedve se ehhez az egészhez. Kifelé menet teljes sötétség, nyilván spórolásból vagy “csak” figyelmetlenségből de valószínűbb nemtörődömségből/ érdektelenségből nincs világítás a bejáratnál telefonunkkal csináltunk fényt, el ne essünk. Egyszóval szörnyű!