Az étterem könnyen megközelíthető,saját parkolóval rendelkezik. A terasz nyáron ideális az ételek elfogyasztásához. A személyzet kedves, barátságos. Az ételek minősége, a tálalás módja kifogástalan. Nagyon finom, házias ízek köszönnek vissza minden ételben.
Az adagok bőségesek, oly annyira, hogy ha két fogást akar enni valaki, ajánlom, csak fél adag levest kérjen, különben nem tud megbirkózni a főfogással. Az sem baj persze, ha így jár, hiszen készségesen elcsomagolják későbbre a finom étket. Férfiaknak ajánlom a csülökvariációkat, ezek férjem kedvencei. Levesek közül érdemes megkóstolni a bakonyi betyár névre hallgatót, garantáltan nem csalódnak. Ha jót akarunk enni mindig oda megyünk, s még egyszer sem okoztak csalódást. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet.