Hétvégi kirándulásunk egyik estéjén házhoz rendeltünk pizzákat az étteremből. Azt már telefonon jelezték, hogy hosszú a várakozási idő, amivel nem is volt gond, a jelzett időpontban hozták a pizzákat, de akkor már jócskán kihűltek voltak. Ízre elment, semmi extra nem volt egyik sem.
Maga a pizzéria tök átlagos, a pizzák is azok. A tészta vékony, kellően átsült, gusztusos. És most az ízek: Az én mániám, hogy keresem annak a tökéletes quattro formaggi pizzának a párját, amit eddig még csak Pesten ettem egyszer. Itt is azt rendeltem, de sajnos csalódnom kellett.
Ez sem az igazi, a sajtok nincsenek igazi harmóniában egymással, a márványsajt elnyomja a többi ízét. A másik pizza tejfölös-sonkás volt, abba belekóstolva azt jobbnak találtam, pedig korábban azt gondoltam, hogy a négysajtos csak jó lehet. Ennyit a pizzákról. A kiszolgálás jó volt, az étterembe nem mentem be, csak az utcai részre ültünk le, így a tisztaságról nem tudok véleményt mondani. Májusi hétköznap kevesen voltak, a kiszolgálás gyors volt. Mivel más pizzériáról a környéken nem tudok, s összességében a pizzák élvezhetőek, így aki pizzára vágyik, annak ajánlom. A többi ételről nincs tapasztalatom.
A hozzászólások alapján döntöttünk úgy a feleségemmel, hogy ide megyünk ebédelni. Valóban kellemes hely. Pizzát ettünk mindketten és bár nem kifejezetten olasz a pizzájuk, finom volt. Ami viszont nem tetszett, hogy a Parmai sonkás pizza sosem látott Parmai sonkát, csak a közértben kapható szeletelt falusi sonkát, és a libamájas pedig libamájat, és ráadásul a máj ki is volt száradva.
A megrendelt ételekkel teljesen elégedettek voltunk (szűzérme és tarja). A felszolgáló a rendelés felvétele után többet nem kérdezte, hogy szeretnénk e még esetleg valamit. A leveses kanál és a villa is rászáradt ételmaradékos volt. A kötelező 10%-os tip sem volt látható helyen feltüntetve, csak fizetésnél szembesültünk vele.
Két pizzát vettünk, előre kifizetve házhozszállítással. Időben megkaptuk, de az egyik pizza olyan szinten száraz volt, hogy az ehetetlenné tette. A dupla sajt helyett szerintem csak fél adag volt, a gomba, kukorica csak rádobálva a tetejére, ami jól kiszáradt sütés közben. A széle legalább 5cm volt. Nagyon bosszantó amikor éhes az ember!
Nyári üdülésünk alkalmával Visegrádon jártunk. Gondoltam egy kellemes romantikus helyet találtam, igazi olasz pizzával. A romantika megvoltde a fincsi olasz pizza sajnos nem. A pultos rendelés után jó ideig kellett várni a pizzára és a limcsire. A limcsi finom volt. A pizza igan elég méretesnek látszott, de szelhetetlenül lapos volt, aránylag kevés feltéttel.
Mire megbírkoztunk volna vele elfáradtunk, így a maradékot inkább hazavitelre kértük. S a végén jött a nem éppen olcsó számla szervíz díjjal "füszerezve". De hát kérem mire kérnek itt borravalót? !
A párommal romantikus ebédet terveztünk a pizzériában, miután 50 percet vártunk a pizzára, megjegyzem: közölték hogy szalámijuk egyáltalán nincs (! ) az italszámlát rendezve éhesen hagytuk el a helyet! Ár-érték aránnyal sem voltunk megelégedve, valamint az ital nem volt hideg. Kb. 4 asztal volt foglalt, tehát az sem mondható el, hogy csúcsforgalom lett volna.
Október 14. - én jártunk ezen a helyen. Amint beléptünk a személyzet sokat mondóan hallgatott, sőt úgy tettek, mintha észre sem vettek volna minket. Értettük a jelzést és mi sem nagyon kérdezősködtünk. Valahogy úgy hozta a sors, hogy a tanácstalan ténfergésünk miatt mégis csak a személyzet útjába kerültünk.
De alkalmazkodva a bizarr helyzethez és a szúrós (rossz helyen vagy pupák) tekintet miatt, kissé bizonytalan léptekkel, szemlesütve félreálltunk a foltos kötényes lány útjából. Csak néhány másodperce voltunk az étteremben, gondoltuk felteszünk valakinek a helyiek közül egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy esetleg tudunk e itt ebédelni. Közben egy másik lány (pincér) is jött, persze neki is véletlenül az útjába voltunk, de azért megkérdeztük. Hátat fordított, motyogott és elment. Így aztán szerencsére nem itt ebédeltünk. Túl sok a turista Visegrádon- hosszúra nyúlt a vénasszonyok nyara. Régebben ettünk itt jót, sőt esti koncertre is elugrottunk ide. De többet nem jövünk!
Visegrádi nyaralásunkon pizzázni szerettünk volna. A Don Vito Pizzéria ígéretes választásnak tűnt. Az étteremben azonban kellemetlen szag csapta meg az orrunkat. Néhány méterrel távolabb mégis helyet foglaltunk. Azonnal kaptunk étlapot. Fél perc elég volt, hogy eldöntsük, nem szeretnénk itt ebédelni. Erőteljes húgyszagot éreztünk.
Senkinek sem ajánlom. Képzetlen pincérek, magas árak az ételek gyenge minőségéhez képest. A párommal jártam ebben az étteremben, mert az értékelése alapján úgy véltük, hogy biztosan finomat ehetünk majd itt. Én pizzát ettem, ami nagyon középszerű volt, a fagyasztott, otthon megsüthető pizzák is megütik ezt a színvonalat, csak harmad ennyibe kerülnek.
. . A párom tarját rendelt steak burgonyával és salátával. Az első falat után megállapította, hogy se a krumpli, se a hús nincs kellően megsülve, arról nem is beszélve, hogy a hús ehetetlenül zsíros volt. A saláta kivételével semmit nem evett meg a közel 3000 Ft-os ételből. A pincérnő kérdés nélkül elvette a tányért, nekünk kellett megjegyezni, hogy az étel ehetetlen volt, mire közölte, hogy szól a szakácsnak. 10 perc várakozás után sem került elő senki. Végül kifizettük egy másik pincérnőnél a teljes számlát, mert már untuk az egészet.