Visegrád és környéke a Dunakanyar legszebb és leglátogatottabb vidéke, amely egyben az ország egyik legnépszerűbb kirándulóhelye. Itt található a nyugodt környezetben fekvő Ezüstfenyő Üdülő, amely már földrajzi fekvésével garantált pihenést ígér.
45. házassági évfordulónkat is itt töltöttük, most a 49-et és változatlanul figyelmes, segítőkész kiszolgálás, nagyon finom, változatos reggeli és vacsora volt, köszönet a szakácsoknak is. Nyugodt, csendes, tiszta szálláshely. További jó kedvet, mosolyt, vendégszeretetet és jó egészséget kívánunk Horváth úrnak!
Hiányzott a Wifi, a klíma és a hűtő, de a táj, a kilátás mindent kárpótolt. Gyönyörű hely, kilátás! Ezen belül az Ezüst hotel igen szép portával udvarral, tájolással rendelkezik. Ez mindent kárpótol. A személyzet is segítőkész. Tisztaság, rend van mindenütt. Nincs felesleges luxus, de nem is kell. Ez más kategória.
A szálloda Visegrád központi helyén található, mégis nyugodt csendes, pihenésre alkalmas kellemes parkban fekszik. A személyzet - a tulajdonossal együtt rendkívül kedves, barátságos, segítőkész. A reggeli és a vacsora mennyiségben bőséges, minőségben, ízletes, minden igényt kielégítő volt. Külön figyelembe ajánlom a fagyizójukat. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlani tudom.
A szálloda Visegrád legjobb helyén, a Királyi Palota mellett, mindenhez közel egy csodás parkban fekszik. Meghitt, otthonos, családias társalgókkal, mi több rendkívül kedves Személyzettel, élükön a Tulajdonossal. Mintha ismerősökhöz mentünk volna, úgy telt az 5 nap.
A gyerekek egy csodás szürke cicával barátkozhattak az udvaron, a park sok játékra ad lehetőséget a titokzatos fákkal, bokrokkal, különösen estefelé. A reggeli és a vacsora ízletes, sok és kiváló. Jövőre is megyünk. Anikó és Imre
Szuper hétvégét töltöttünk el az Üdülő Vendégházában, amely tágas, kényelmes. Kicsit aggódtam, hogy a tetőtér nagyon meleg lesz klíma nélkül a 35 fokos kánikulában, de kellemesen csalódtam. A kicsit keményebb matracnak a párom kifejezetten örült. A relax székekben pedig én üldögéltem szívesen. Wifi van.
Csendes,nyugodt környezet,távol minden zajforrástól,sűrűn nőtt zöld növényzet által körbevett mesebeli fehér homlokzatú épület, amely az útról kíváncsiskodó nézelődő figyelmét azonnal felkelti,kitűnő alkalmat kínál a kikapcsolódásra. Semmi fölösleges luxus , amely megzavarná a lelki kiegyensúlyozottságot.
Pedig az épület a település centrumában található. A külső feltételekhez a szinte észrevétlen,udvarias, korrekt személyzet párosul. Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. Köszönjük.
Elhelyezkedése kiváló, mert ugyan a főutcán található, de egy hatalmas park közepén, így csendes, nyugodt a környezet, gyalogosan is közel a komp, hajókikötő, városközpont. A svédasztalos reggeli kínálata vetekszik a többcsillagos szállodák kínálatával.
Eddigi legjobb szállás ahol voltunk. Tiszta, kényelmes, szép környezet, jó helyen található. Nagyon kedvesek, minden étel kifogástalan volt. Csak ajánlani tudom.
A ház elhelyezkedése nagyon jó - gyakorlatilag Visegrád központja és a hajóállomás között kb félúton, a reneszánsz palota tőszomszédságában van. A személyzet (köztük a tulajdonos is! ) nagyon kedvesek, rugalmasak, az egész szálláshely hangulata családias, barátságos. A büfé reggeli/vacsora minősége és mennyisége kiváló, választékra egyszerűbb.
A szoba kényelmes és tiszta, de felszerelése nem átgondolt: kevés szekrény/pakolóhely van (pl törülközőt sem lehet kiteríteni) és egy kisebb hűtő is jó lenne.
Mindennel nagyon megvoltunk elégedve, jól éreztük magunkat. A személyzet a kiszolgálás és az ételek különösen kiváló volt. Az időjárás lehetett volna kegyesebb hozzánk, de erről nem az üdülő tehet.