Visegrád és környéke a Dunakanyar legszebb és leglátogatottabb vidéke, amely egyben az ország egyik legnépszerűbb kirándulóhelye. Itt található a nyugodt környezetben fekvő Ezüstfenyő Üdülő, amely már földrajzi fekvésével garantált pihenést ígér.
Az Ezüstfenyő Üdülőben töltöttünk el három napot április végén. Ahogy beléptünk a kapuján, elénk tárult a szépen gondozott park,és amikor fel tekintettünk,egyből elénk tárult a Fellegvár. Az üdülő mellett találjuk a Királyi Palotát. Érkezésünkkor már az udvaron fogadtak bennünket,ezt a kedvességet nagyon ritkán tapasztaljuk.
Nos,ezek után kíváncsian vártuk a folytatást. . . . Elfoglaltuk a szobánkat,mely egy kicsit szűköcske volt,a zuhanyzó-hát,igen. . . nos küzdöttem,hogy be tudjak jutni,de jelentem,megoldottam! -nem szorultam be! :) Azt gondolom,hogy pihenésre tökéletes hely. Az ételek nagyon finomak,és bőségesek voltak. A vajas krumpli,mint köret,nemes egyszerűséggel remek ! ! Az úr,Aki egy személyben volt recepciós,pincér,tökéletesen ellátta a feladatát. Ha össze szeretném foglalni tapasztalataimat a szállásról: Szívesen ajánlom minden korosztálynak. Rend,és tisztaság volt mindenütt,családias hangulatú,közel minden látnivalóhoz,kiülős teraszáról a Duna panorámájában gyönyörködhetünk, hisz csak néhány méter választ el a partjától. Ha tehetném,már ma indulnék vissza. :)Tessék mondani! -van még szabad szobájuk?
Párommal tavaly július végén voltunk az üdülőszállóban. emeleti franciaágyas szobát kaptunk, ami egyszerűen volt berendezve, kis tévével, de alvásra, pihenésre megfelelő. sok gyermekes család volt ebben az időben, őket a földszinten helyezték el. Társalgó, játékszoba is volt a földszinten.
Az étterem rész szép, az ételek változatosak és bőségesek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat. A 3 nap/éj szállásunk félpanzióval kettőnknek 19990 ft-ba került. Nagyon jó ár-érték arány. Szívesen visszamennénk még ide, mert rabul ejtett bennünket a Visegrádi vár látványa és az onnan elénk táruló látvány.