Honti Panzió Visegrád

3,9Kényelem
4,3Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Honti Panzió legnépszerűbb csomagjai

Honti Panzió Visegrád - Május 1. (min. 2 éj)
Május 1.
77.025 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Honti Panzió Visegrád - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
28.925 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Central Hotel 21 Budapest - Budapest A-Z-ig - teljes előrefizetéssel
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Holiday Hotel Csopak

Honti Panzió Visegrád vélemények

Kiváló 2016. november 29.a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves és segítőkész! A reggeli bőséges,változatos és rendkívül gusztusos és finom volt. A wellness tiszta és kényelmes. Mi az egyik apartmanban voltunk,ami szintén tiszta és kényelmes volt. Nagyon hangulatos a patak és a fölötte átívelő kis fa híd,ami külön élménnyé varázsolta a wellness részlegbe való átsétálást a kimerítő egész napos túránk után. Nagyon tetszett minden,hamarosan visszatérünk!
2016. július 20.családjával járt itt
Kellemes, normális szoba, ugyanakkor az ajtóval nem csak nekünk akadt problémánk, a folyosóról behallatszott, hogy mások is szenvednek, amikor bent van a kártya és anélkül kell nyitni (például kifelé menet a szobából, ami azért gyakran kell). A recepciós elmondása alapján pár éve tértek át, fura, hogy vagy nbem jelezték mások, vagy jelezték, de még nem foglalkoztak vele.
Átlagos 2016. június 7.a párjával járt itt
Az érkezésünkkor egy fiatal hölgy fogadott bennünket,kedvesnek látszott,de valójában az volt az ember érzése, hogy nem érdekli amit csinál, ő csak úgy ott van mert éppen nincs más munkája. A foglalásban odaírtam, hogy nem szeretnénk tetőtéri szobát,rá is kérdeztem, és ő azt válaszolta, hogy ez nem tetőtéri.
Kiváló 2016. május 3.a párjával járt itt
A pihenés és a szabadság érzése szubjektív. Ki hol tud feltöltődni,hol tudja kipihenni magát. Alföldi kalandvágyó,természetkedvelő emberként,nekem a Hotel Honti szerepel az 1. helyen,eddigi élményeim alapján. Visegrád csendesebb részén található,pazar kilátással a középkori Fellegvárra és a szállást körülölelő hegyvidékes tájra.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2016. március 30.a párjával járt itt
Kora tavaszi kikapcsolódásunk helyszíne Visegrád. A panziót az itt leírt értékelések alapján választottuk és nem csalódtunk. Kedvesen fogadtak bennünket, nagyon jó légkörű hetet töltöttünk itt. A gőzkabin, szauna, sókabin mind emelték a komfortérzetünket. Reggeli bőséges, mindenki talált magának kedvencet, gondolnak a glutén- laktóz érzékenyekre is.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2016. február 16.gyerekekkel járt itt
Nagyon jó fekvésű szálloda, minden látnivalóhoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben. A wellness részlege jóval nagyobb szállodákat is megszégyenít, minden jóval felszerelt. A szoba kifogástalan, a fűtés már egy kicsit talán túl sok is volt. A reggeli az általában ilyen kategóriában kínált átlagos.
Kiváló 2016. február 7.a párjával járt itt
Nagyon kedves és készséges a személyzet, kellemes, otthonos a hangulata. Valódi pihenést nyújt és a vendégek egyéni igényeire is kiemelten figyelnek. Finom és bőséges a reggeli, rossz idő esetén is aktívan lehet tölteni a napot: ping pongozással, a wellness részleg használatával vagy a tulajdonosok által ajánlott környéékbeli programokon való részvétellel.
Kiváló 2015. november 17.gyerekekkel járt itt
A hotel lehelyezkedése kitűnő . A Duna parton található. A város nevezetességei rövid sétával megközelíthetőek. Mi júliusban voltunk így nagyon élveztük a kinti medence előnyeit. Pihenésre kitűnően alkalmas . A hotel részében voltunk , a szobák és az egész környezet a wellness részleggel együtt négy csillagot érdemel. A személyzet rendkívül kedves .
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2015. szeptember 24.a párjával járt itt
Erről a szálláshelyről csak jókat tudok írni. 5* ! ! ! Gyönyörű környezet, nagyon szép szálláshely, rendkívül kedves, segítőkész személyzet. 3 csodálatos napot töltöttünk itt, és nagyon szuper volt. A reggeli bőséges, a wellness rész kiváló! Családias hangulat, tisztaság, kedves fogadtatás! Mindenképpen szeretnénk visszamenni! ! ! Ajánlom mindenkinek! :)
Honti Panzió Visegrád - Környék
Kiváló 2015. április 1.a párjával járt itt
Már a szoba foglalásánál kellemes meglepetés, a telefonon keresztül érezhető volt, hogy örülnek a vendégnek (ez később sem volt másképp). Párom foglalta a szobát és egy nagyon kedves recepciós hölgy vette fel a foglalást. Érkezésünkkor kedves fogadtatás, gyors, korrekt információ és útbaigazítás.
Honti Panzió Visegrád a térképen
2025 VisegrádFő utca 66.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • masszázs • pezsgőfürdő • infraszauna • finnszauna • gyerekmedence • sóbarlang • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink