Kellemes, normális szoba, ugyanakkor az ajtóval nem csak nekünk akadt problémánk, a folyosóról behallatszott, hogy mások is szenvednek, amikor bent van a kártya és anélkül kell nyitni (például kifelé menet a szobából, ami azért gyakran kell). A recepciós elmondása alapján pár éve tértek át, fura, hogy vagy nbem jelezték mások, vagy jelezték, de még nem foglalkoztak vele.
Ahogy olvasom, ezzel nem csak nekem volt gondom. A Wellness teljesen jó volt. Kifogtuk a 2 napos esős, hűvösebb időt, de legalább senki más nem merészkedett ki a kültéri medencébe, nyugodtan lehetett úszni. :) Sajnos csak 10-től lehetett használni este 8-ig. Mivel az étkezőn keresztül vezetett az út, ezért a reggeli miatt nem nyitott hamarabb. Azt nem értem, miért nem lehet nyitva tovább, igaz, ez más szállodáknál is előfordul (minimum este 9-10 órás zárást tartanék jónak bármilyen wellnessnél). A személyzet rendben volt, a reggeli meg sima reggeli, nem volt problémám vele, még úgy sem, hogy vegetáriánusként ettem. A nem vega rokonoknak se okozott traumát. Összességében bőven megfelelt egy 3*-os szállodával kapcsolatos elvárásnak.
Az érkezésünkkor egy fiatal hölgy fogadott bennünket,kedvesnek látszott,de valójában az volt az ember érzése, hogy nem érdekli amit csinál, ő csak úgy ott van mert éppen nincs más munkája. A foglalásban odaírtam, hogy nem szeretnénk tetőtéri szobát,rá is kérdeztem, és ő azt válaszolta, hogy ez nem tetőtéri.
Amikor felmentünk a szobába volt rajta 2db tetőtéri ablak. Jeleztük továbbá, hogy a szobaszéf nem működik, de nem történt semmi. A második nap egy fiatal ember megoldotta minden problémánkat, készséges volt, egy plusz kártyát adott, amivel tudtuk a légkondicionálót működtetni, mivel a szoba igen meleg volt, és jeleztük, hogy nem tudtunk aludni, még egy másik szobát is felajánlott cserére,de egy éjszakára már nem akartunk átköltözni. Az első napon nem volt meleg víz igaz ezért nem szóltunk mert úgy is jó idő volt. Meg kell még említeni,hogy az ajtók rendkívül hangosan csukodnak, a falak vékonyak és áthallatszik minden. Az nem baj ha valahol hibáznak, de az már igen, ha azt nem ismerik el és nem akarják kijavítani. A reggelinek nagyon szűkös volt választéka, és ami volt az sem volt a legjobb minőségű, gondolok itt a virslire meg a felvágottakra, pékárura, lekvárra. Ami tetszett az wellness részleg, a medence hőfoka megfelelő volt, és a mérete is rendbe volt. A távozáskor valószínűleg a tulajdonossal beszéltünk,jó humorú intelligens embernek tűnt, de azt ő is elfelejtette megkérdezni, hogy éreztük magunkat.
A pihenés és a szabadság érzése szubjektív. Ki hol tud feltöltődni,hol tudja kipihenni magát. Alföldi kalandvágyó,természetkedvelő emberként,nekem a Hotel Honti szerepel az 1. helyen,eddigi élményeim alapján. Visegrád csendesebb részén található,pazar kilátással a középkori Fellegvárra és a szállást körülölelő hegyvidékes tájra.
A személyzet kedves,segítőkész. A szoba és a hozzá tartozó szolgáltatások arányosak az árakkal. A reggeli mennyisége és minősége is megfelelő. Minden reggel teli pocakkal indultunk túrázni. A hotel wellness része(gőzkabin,sókabin,infra és finn szauna,medencék)kellemes kikapcsolódást biztosított a pihenni és feltöltődni vágyó testünk és lelkünk számára. A tisztaság kifogástalan az egész épületben és annak területén. Az utolsó nap felejthetetlen volt. A kinti medencéből néztük,ahogy a nyári zivatar próbálkozik áttörni a magasba nyúló hegyek felett. A környék túrázás szempontjából sem utolsó. Az idén ismét visszatérünk. Ajánlani tudom mindenkinek!
Kora tavaszi kikapcsolódásunk helyszíne Visegrád. A panziót az itt leírt értékelések alapján választottuk és nem csalódtunk. Kedvesen fogadtak bennünket, nagyon jó légkörű hetet töltöttünk itt. A gőzkabin, szauna, sókabin mind emelték a komfortérzetünket. Reggeli bőséges, mindenki talált magának kedvencet, gondolnak a glutén- laktóz érzékenyekre is.
Nagyon jó fekvésű szálloda, minden látnivalóhoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben. A wellness részlege jóval nagyobb szállodákat is megszégyenít, minden jóval felszerelt. A szoba kifogástalan, a fűtés már egy kicsit talán túl sok is volt. A reggeli az általában ilyen kategóriában kínált átlagos.
Nagyon kedves és készséges a személyzet, kellemes, otthonos a hangulata. Valódi pihenést nyújt és a vendégek egyéni igényeire is kiemelten figyelnek. Finom és bőséges a reggeli, rossz idő esetén is aktívan lehet tölteni a napot: ping pongozással, a wellness részleg használatával vagy a tulajdonosok által ajánlott környéékbeli programokon való részvétellel.
A hotel lehelyezkedése kitűnő . A Duna parton található. A város nevezetességei rövid sétával megközelíthetőek. Mi júliusban voltunk így nagyon élveztük a kinti medence előnyeit. Pihenésre kitűnően alkalmas . A hotel részében voltunk , a szobák és az egész környezet a wellness részleggel együtt négy csillagot érdemel. A személyzet rendkívül kedves .
Erről a szálláshelyről csak jókat tudok írni. 5* ! ! ! Gyönyörű környezet, nagyon szép szálláshely, rendkívül kedves, segítőkész személyzet. 3 csodálatos napot töltöttünk itt, és nagyon szuper volt. A reggeli bőséges, a wellness rész kiváló! Családias hangulat, tisztaság, kedves fogadtatás! Mindenképpen szeretnénk visszamenni! ! ! Ajánlom mindenkinek! :)
Már a szoba foglalásánál kellemes meglepetés, a telefonon keresztül érezhető volt, hogy örülnek a vendégnek (ez később sem volt másképp). Párom foglalta a szobát és egy nagyon kedves recepciós hölgy vette fel a foglalást. Érkezésünkkor kedves fogadtatás, gyors, korrekt információ és útbaigazítás.
Wellness részleg teljesen rendben, sok 4*-os szállodában sincs minden esetben ilyen nagyságú és választékos kikapcsolódási lehetőség (egy dolgot sajnáltam, hogy a wellnessbe rossz idő esetén csak az éttermen keresztül lehetett eljutni). Szoba tiszta, nagynak mondható, ágy kényelmes, nagyméretű síkképernyős tévével ellátott. A szoba ajtó hangszigetelése (mivel küszöb nincs) nagyon hiányzott. Valóban a folyóson haladók és más szobák ajtóinak zárása nagyon hallható és főleg a késői órákban zavaró. Az ajtók zárása (ha elhagyta valamelyik vendég a szobáját) nagyon hangos, mivel az ajtót kívülről zárva, a kilincs nem mozgatja a zárat (hacsak nem használjuk zárásnál is a kártyát), így azt behúzva nagyon hangos, zavaró. Reggeli választékos, jónak mondom, csak az utántöltésre egy kicsit jobban kellene figyelni (virsli, rántotta, paradicsom). Összességében kellemesen pihentünk és jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek !
Karácsony utáni pihenésünket töltöttük itt 5-en + a kiskutyánk. A szállásunkkal teljesen meg voltunk elégedve. A wellness részleg kiváló. A családias hangulatról és a kedvességről csak pozítívan tudok nyilatkozni. Tisztaság,meleg a szobákban 5-öst érdemel. Esténként gyönyörködtünk a kivilágításban,a Dunában és még hó is esett!