Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Csodálatos 3 napot töltöttünk el. Minden tekintetben kiváló wellness és az étterem szolgáltatása is. A szobák tiszták a környezet kitűnő. A személyzet is segítőkész és barátságos. Az ország egyik legszebb részén épült, a kilátás csodálatos a dunakanyarra. Kirándulásra és pihenésre is kiváló.
2013. decemberében a Karácsony előtti napokat töltöttük el a családommal a szállodában visszajáró vendégekként. Most is mint mindig a szálloda személyzete barátságosan, szegítőkészen, szinte családtagként "kezelt" bennünket. A szobák, az egész szálloda tisztasága minden alkalommal tökéletes volt.
Az étterem ételkínálata különleges, változatos és nagyon bőséges! A környezet csodálatos! Sok lehetőség az aktív pihenésre évszaktól függetlenül is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a szállodát, aki teljes kikapcsolódásra vágyik!
2013 Szilveszterét töltöttük a szállodában. Már elég sokszor voltunk itt pihenni és jókat enni. Az idén sem csalódtunk. A szálloda vezetés figyelmes, a személyzet udvariasan teszi dolgát, minek eredménye a családias légkör. A szobánk szép volt. Az uszoda és wellness ragyogóan működik. Külön ki kell emelnem a konyhát.
Népes családommal 2 éjszakát töltöttünk itt a karácsonyi ünnepek után. A csodálatos panoráma a természet adottsága, ezen kívül minden a szálloda személyzetét dicséri. A szoba és fürdőszoba, a wellness részleg tisztasága kifogástalan. A személyzet kedves, előzékeny, gyors és udvarias.
Az éttermi kínálat kifogástalan, bőséges és ízletes, a tálalás esztétikus, a nem hagyományosan táplálkozó vendégeket is finom és elegendő ételeket várják. Nem először jártunk itt, de biztosan visszatérünk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a szállodát.
Lehet, hogy sikerül még visszatérnünk, mert csodálatos napokba volt itt részünk. Pazar a kilátás a környezet országunk egyik legszebb pontja, de hála van még bőven e honban, ami szép és csodálatos. A szállodát csak dicsérni és ajánlani tudom.
Nekünk nem okoztak csalódást, sőt csak jókat tudok írni mindenről, ami ahhoz, kell, hogy a vendég kipihenten és élményekkel gazdagon térjen haza és esetleg hónapok vagy évek múltán is szívesen emlékezzen az itt töltött napokra. Köszönjük és sok-sok sikert és vendéget kívánunk Önöknek.
2013. novemberében töltöttünk egy kellemes hétvégét a Fellegvár szomszédságában található hotelben. A panoráma lenyűgöző, a liftekből, a szobákból, a medencéből és az étteremből gyönyörködhetünk a csodálatos Dunakanyarban. A wellness részleg nem túl nagy, de patyolat tiszta. A makulátlan tisztaság egyébként az egész szállodát jellemzi.
A személyzet kedves, barátságos, figyelmes, segítőkész. Az étteremben bőséges, változatos menüsorral, ízletes ételekkel várják a vendégeket. A kandallóban folyamatosan lobogó tűz a bensőséges, meleg hangulatot még inkább fokozza. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Minden igényt kielégítő kellemes élményben volt részünk. A szálloda nagyon szép, stílusos, a szobánk is nagyon kényelmesen és ízlésesen berendezett volt. A személyzet udvarias és segítőkész. A wellness minden igény kielégit. Az étkezés bőséges, és ízletes. Mindenkinek ajánlom, bármikor visszamennék.
2013 februárban jártam itt a párommal. A kilátás csodálatos. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész. A kiszolgálás szuper. Az ételek nagyon finomak és változatosak. A szobák nagyon szépek és tiszták, ugyanez az egész szállodára érvényes. A wellness részleg is nagyon szép. Az idő nagyon gyorsan elment, de remélem még lesz alkalmunk visszatérni. Ajánlom mindenkinek.
2013 júniusában jártam a párommal ezen a helyen. Pazar a kilátás és csodálatos a környezet! Segítőkész személyzettel ellátott,akik maximális kiszolgálásra törekednek odafigyelve a vendégekre. Változatos és finom ételek! Makulátlan tisztaság a lakosztály és a wellness részlegben is egyaránt! Ide bármikor visszatérnék,bátran ajánlom másoknak is!
Húsz éve járunk ide, ezalatt az idő alatt óriási fejlődésen ment keresztül, visszaemlékezve még háromcsillagos szálloda volt, azóta a létesítmény különböző wellness-szolgáltatásokkal bővült, szerzett még egy csillagot, amit ki is érdemelt. Csodálatos érzés nyáron a medencéből látni az egész Dunakanyart.
A facebook borítóképem is ezen a helyen készült, a szállodai ablakból, mely a Dunakanyarra néz. A személyzet, úgy a recepció, az étterem, a wellness-részleg, valamint az egész kisegítő-személyzet is kedves és nagyon segítőkész, mindig nagyon családias a hangulat. Az ez évi karácsonyi ünnepeket is itt töltöttük. Köszönet mindezért Lantos Igazgató Úrnak, hogy '92 óta ilyen lelkiismeretesen, már-már megszállottan irányítja ezt a kiváló szállodát!