Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Egyertelmuen tularazot. Babakocsival nehéz közlekedni a szállodában. Vannak mas nehézségek is a kisgyerkes csaladokank:pl. nincs gyerek evoeszkoz. Vacsoránál a desszert olyan semmilyen.
1. )Fürdőköpeny méretével komoly problémák vannak ! Átlagos férfi méretem ellenére, nehezen tudtak kiszolgálni. 2. )A szobai kispárnák nagyon rossz minőségüek, kényelmetlenek. 3. )A uszoda-wellness után vizes holmik felakasztására nincs a a fürdőszobában lehetőség 4. )Klima rendkivül zajos , kb.
35-40 decibell,kénytelen voltam kikapcsolni, mert nem lehetett pihenni. 5. )Nincs biztosítva, hogy fürdők használata elött mindenki legalább zuhanyozzon le. 6. )Ajánlani csak az 1-5-ban foglaltak változása után tudom. 7. ) A táj-környezet-panoráma csodálatos, és a személyzet-tisztaság-étkezés kiváló, de a vendég szempontjából nem elégséges. Egy ott dolgozó úrral [moderálva - a szerk. ] váltottam egy néhány szót az étterem bejáratánál, remélem jó néven fogja venni és közvetíti a kritikai jószándékú észrevételeimet. SOK üdvözlettel:Keglovics Ferenc
6) táj-panoráma csodálatos , de egy hotelnél ez nem elegendő
OKT23. én érkeztünk a hotelbe ez eső meglepetés okkor ért mikor felmentünk a 401-es szobába. Ott derült csak ki hogy egy lakosztályt kaptam gyönyörű rózsacsokorral és üdvözlő levéllel a kandalló előtt álló asztalon csak engem várt. A lakosztály csodálatosan szép és tiszta volt. Mikor kimentünk a hatalmas erkélyre a látvány amit látunk elbűvölt.
Nem tudtunk betelni vele. A Dunakanyar csodálatos látványa és körülölelő hegyei nagyon nagyon nagyon szép . A vacsora és a reggeli bő választékú és nagyon finomak . Itt mindenki megtalálja a neki tetsző ételeket. A szauna terem nagyon szép van gőzszauna száraz szauna illat szoba csodálatos, só szoba váltó vizes lábfürdő . Tökéletes! rendeznek ping-pong versenyt amire a sógorom is benevezett és harmadik lett. Még lovagi Oklevelet is kapott a szervező hölgytől. Saját cukrászuk készítette a születésnapi tortámat. Köszönet érte nagyon szép és finom volt. A kiszolgálás 1-ső ossztályú nagyon kedvessek. Boldog vagyok hogy ezt a csodát a HOTEL SILVANUSBAN megélhettem . Köszönet mindenkinek! Ágota
2016. szeptember 15. -17. között töltöttem el férjemmel csodálatos 2 éjszakát ebben a szállodában. Az évek során megszámolhatatlan szállodában jártam, de ez a hely is megállja helyét bármelyik 4*-os "jó" szálloda közt. Hogy miért írok szinte mindig jó értékelést? A válaszom egyszerü: "szakmai ártalmasság", mindig tudom, hogy mit válasszak!
! A szállodát én kizárólag a nyári meleg hónapokban és a szép behavazott téli hónapokban ajánlanám! A panoráma maga a csoda! A konyha kiváló! A választék a büféasztalokról, az ízek . . . . . nem tudom szavakba önteni, fenségesek! A kültéri medence és környéke a panorámával együtt maga a "csoda"! A szobák megfelelöek és tiszták. A személyzet, embere válogatja, némelyik óriási dícsretet érdemelne, némelyikre még rá fér a viselkedés tanulása! A hall a kandallóval együtt szintén kellemes hely volt számomra, szerettem itt üldögélni a kényelmes fotelokban a finom kévé és ital mellet. A negatívum: szombaton egész nap esett, a benti wellnessben óriási volt a páratartalom, szinte alig kapott az ember levegöt. A fény szinte elvakított, kevés volt a pihenöágy, hideg az ülömedence, a "nem úszók", magammal együtt unatkoztak. A szaunák nagyon kicsik és nem jó az elhelyezkedésük. A jacuzziban a víz hömérséklete megfelelö, de kicsi és nagyon gyenge minöségü! A fürdököntösök pedig nagyon elhasználódtak és egy magasabb férfi számára nevetséges ahogy kinéznek. Tehát a végsö vélemény az én részemröl, hogy én kizárólag csak a nyári meleg hónapokban mennék mégegyszer erre a szálláshelyre! De remélem, hogy még visszatérünk, de csakis a dunai oldalon és csakis egy superior nagyobb méretü szobába, igaz, hogy most is a szobánk ilyen volt, csak a parkolóra nézett. Végeredmény: Ajánlom! ! ! !
Egyik kedvenc helyeim közé tartozik,a Silvanus hotel -páratlan panoráma,friss levegő,finom ételek,wellness szolgáltatás minden tökéletes. A megérkezéskor nagyon barátságos ,kedves recepcios,mindenről felvilágositást adott. Külön igényünk volt a Dunára néző szoba-páratlan ,lenyűgöző látvány bármilyen napszakban.
Az erkélyen napágyak,napfényvédő roló. -a takaritó személyzet ügyelt rá ha oda ér a napocska. A szoba egyszerűen berendezve,célnak megfelelt,fürdö is egyszerü ,de tiszta. Az ételek változatos,házias izek, svéd asztalos rendszerben,vacsora nagyon sok féle húsétel-még vad étel is volt. desszertek. Az ital külön szolgáltatás. A pincérek kedvesek,szolgálatkészek. A wellness szolgáltatást minden medencét kipróbáltuk, a kültéri medence fütött,kellemes hőfokkal. szauna,masszázs szinte minden szállodába kipróbálom-most egy mézes és egy csokoládés masszázsra esett választásom,csodás érzés-imádom. Ez az egy dolog ami mindig zavar,a parkolás fizetős,zárt kapuval ellátott a szálloda területén. miért van ez, ha valaki megmondja a választ megköszönném. ez az egy negativum számomra. Plus pont viszont a késői távozás és még grátisz kijelenkezés után is lehet használni a wellnesst. De bármikor visszatérnénk.
Először is örültünk, hogy oda találtunk, másodszor szerencsénk volt, panorámás szobát kaptunk, ahonnan gyönyörű volt a kilátás. A recepción kedvesen fogadtak bennünket. A lakrészünk tiszta volt. A fürdő vize tiszta és nagyon jó volt. Október lévén a kinti medence le volt takarva, de ahogy kisütött a nap, levették a takarót és már kis is próbálhattuk a panorámás fürdőt is.
Szuper! Az étteremben a reggeli és vacsora minden igényt kielégített, a pincérek figyelmesek, segítőkészek voltak. Csend és nyugalom volt a szállodában igazán lehetett pihenni. Sétáltunk, kirándultunk a környéken. Jól éreztük magunkat. Egy hiba van azért - aki nem autóval van, annak elég drága az a pár km a buszállomásig.
Párommal rövid hétvégi pihenésre választottuk a hotel mivel már jártam itt nem volt ismeretlen számomra ! A szokásos udvarias és figyelmes személyzet fogadott bennünk . Dunára néző szobát kértünk ami csodálatos panorámát nyújtott ! A wellnes sem okozott csalódást tiszta és élményelemekkel ellátott valódi kikapcsolódásban volt részünk.
Az étteremben is udvarias kiszolgálást tapasztaltam igaz a kevés vendég miatt nem volt akkora választék , de ami volt az ízletes . Remélem hamarosan újra vendégük lehetek mivel itt igazán feltud töltődni az ember ebben a rohanó világban !
Kedvesem születésnapjára megleptem őt egy egész napos wellness-el és ünnepi ebéddel. Előzőleg titokban felhívtam a szállodát és kértem,hogy a recepción köszöntsék fel a szülinapjára . Megérkeztünk és az igazgató úrtól várt egy köszöntő levél. Nagyon meglepte a kedvesemet.
Mentünk tovább az épületben és akivel csak találkoztunk a dolgozók közül, mindenki felköszöntötte. Az étteremben külön asztal várt minket saját névre szervírozva. Kedvesem felkiáltott ! Itt mindenki tudja ,hogy ma szülinapos vagyok ? Rettenetesen jól esett neki . Az ebéd svédasztalos volt degeszre ettük magunkat a sok finomsággal. Az asztalunk a Dunakanyarra nézett. Csodálatos látvány volt . Sokat sétáltunk és fürödtünk nagyokat a wellness részlegen ahol újabb köszöntésben volt részünk . A víz nagyon finom volt . Az összes szaunát kipróbáltuk ami csak létezett. 6-7 terem szolgált a kényeztetésre. A pihenőszobában a kandallóban lobogott a tűz és halk zene adott megnyugvást a pihenni vágyóknak. Legnagyobb meglepetésem a levendula szoba volt ahol olyan illat terjengett,amit még nem éreztem soha . Estére jól elfáradtunk a sok élménytől és hazaindultunk. Egy csodálatos napot öltöttünk ott. Köszönet érte a szálloda összes dogozójának.
2016 március 18. án töltöttünk el három napot a kedvesemmel. Nagyon udvarias, segítőkész a személyzet. Nagyszerű a konyhája, ízletes és bőséges volt a reggeli, illetve a vacsora. Kényelmes tiszta szoba, gyönyörű kilátással. Jó levegőn sétálhattunk az erdőben, hegyen fel, és vissza.
A Fellegvárból csodálatos panoráma tárult elénk, amikor lenéztünk a Dunára. Hatalmas túrát tettünk az erdőn keresztül Visegrádra, ami közel 10 km gyalog oda-vissza. A Panoráma Étterembe érkezésünkkor nagyon kedves hölgy igazított útba. Katalin, ezúton is köszönjük a kedvességét, segítségét. Úgy gondolom a maximális pontszámmal tudjuk az Önök munkáját értékelni. Köszönjük kedvességüket, további szép napot, és jó munkát kívánunk. Üdvözlettel
Férjem szülinapjára kapta tőlem a hétvégi wellnest, meglepetés volt neki. Előre jeleztem a szállodának, hogy meglepetés lesz: korán érkeztünk (délelőtt 10-kor) és a szobánk már készen volt, elfoglalhattuk! Az asztalkán egy üdvözlőlap volt a szálloda igazgatójától, melyben köszöntötte a férjemet.
Ez az apró figyelmesség nagyon jól esett neki! A szoba gyönyörű, dunai panorámás, kényelmes, tea és kávé bekészítéssel. A kinti medence egyszerűen fantasztikus: nem túl nagy ugyan, de kellemesen meleg és a kilátás páratlan! Az ételek is fantasztikusak voltak! Még visszatérünk! !