Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. Férjemmel egy éjszakát töltöttünk itt, A korai wellness lehetősége és a késői távozásnak is nagyon örültünk. Máskor is visszatértünk.
Maga a hotel tisztasága a személyzet végtelen kedvessége, eleve nagyon megnyerő. Az étterem maximális svéd asztal kínálata nagyon kielégítő, bőséges, sok színű és nem utolsó sorban nagyon ízletes ételek választéka. A welnes részbe csupán annyi hátrány, a medencék hőmérséklete nem volt megfelelő, egyszóval a meghatározott hőmérséklet alatt volt a víz hőmérséklete. De összességeben nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyon jo helyen fekszik a szálloda,könnyen megközelíthető!Kiszolgálással,programokkal,wellness részleg állapotával,nagyságával meg voltunk elégedve!Recepción kedvesek es segitőkészek!
Egy dolog nem tetszett, mégpedig az hogy aki bemutatja a helyszínen hogy 5ösre értékeli a g...-ban az ajándék koktélt kap. szerintem ez szükségtelenül torzítja az amúgy is kiváló értékeléseket, illetve így kevésbé hiteles. Ezt leszámítva mindennel 100 % osan meg voltam elégedve, ami nálam ritka dolog.
Nagyon szép a környezet. Kényelmes, praktikus szoba állt a rendelkezésünkre. Figyelmes, udvarias volt a személyzet. Finomak voltak az ételek, jól sikerült a lovagi torna és a királyi lakoma program. A wellness részleg minden igényt kielégítő volt. Remek dolog a programokra való eljutás a kisbuszokkal. Összességében remek a szálloda. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szálloda dolgozóinak.
Három éjszakát töltöttünk a hotelben nagyon jó körülmények között. A szobánk kényelmet biztosító felszereltségét csak fokozta a gyors wifi és az úti-holmink elhelyezését szolgáló célszerű bútor. Mindehhez az étterem a visszafogott eleganciáján felül kiváló ételsorokkal és figyelmes személyzettel járult hozzá.
Mint az értékelésemből is látszik, tökéletesen megfelelt részünkre az Önök szolgáltatása. Amit megjegyeznék: Noha előzetesen regisztráltam, a recepción nem találták nyomát. Ugyancsak nem szerepelt nevünk a királyi lakomán résztvevők között. (A szervező megoldotta, semmi probléma nem lett ebből. ) És még egy.
A szobák teraszán nagyon sok szép virág van, de azokat egyáltalán nem gondozzák, több a gaz mint a virág. Ez nem nagy probléma, csak mi nagyon szeretjük a virágokat és ez nem tetszett. A tisztaság és a személyzet kedvessége, udvariassága példaértékű. Köszönjük.
Fiatalos párként kikapcsolódni érkeztünk a hotelbe. Ez sikerült is. Remek programok, magas színvonalon - lovagi torna, királyi lakoma (ami valóban az volt), hajókázás a Dunán (naplemente). Az ellátás szuper - félpanziós. Hatalmas választék, finom ételek, udvarias kiszolgálás. Wellness - bár nem próbáltunk ki mindent, de amit igen, az jó volt.
A benti jakuzzi vize számunkra nagyon meleg volt, és a víz sugara is lehetett volna kissé erősebb. Nagyon jól éreztük magunkat. Szeretnénk még eljutni Önökhöz. A továbbiakban is jó munkát és jó egészséget kívánunk a hotel minden dolgozójának.
Családommal kellemesen nyugodtan és programokkal gazdagon töltöttük el a nyári pihenésunket A wellness csodás volt az idő végig napos. A szállodának a napi ajánlataink köszönhetően mindig jókat ettünk és kibírtuk vacsora ig . A szoba nagyon szép volt és ra látunk a varra.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár