A négycsillagos Zenit Hotelhez tartozó étteremben hagyományos magyar ételeket újragondolva kóstolhatunk. A kínálat nagy része megegyezik a budapesti Bock Bisztróéval, de mindemellett nagy hangsúlyt fektetnek a balatoni és zalai ízekre. Az étteremben szakképzett somellier segít kiválasztani az ételhez passzoló bort.
Kínálatukban már több mint 120-féle bor szerepel. A Bock József és Bíró Lajos által fémjelezett Bock Bisztró Balaton felhelyezte Vonyarcvashegyet a gasztronómiai térképre.
Néha jól jönnek ki a véletlenek. A gyenesdiási halpiacot kerestük, miközben megláttunk egy táblát: Bock Bisztró Balaton - 1,5 km. Mondom a társaimnak: odamegyünk, az sokkal fontosabb célpont. Sajnos jómagam voltam a sofőr, így aztán ők ittak alkoholos italokat, jelesül a névadó habzóborát, meg tán egy Zöldveltelinit, jómagam meg szódát kortyolgattam.
Épp evés után voltunk, így aztán nem rendeltünk túl sok ételt. Alapból kaptunk remek kenyeret és zsírt, kértünk hozzá lilahagymát és erős paprikát. Ettünk káposztába tekert harcsatatárt, Marika néni marinált zellerét valamint répatortát naracshabbal. Ezutóbbi fogás eléggé old schoolra sikeredett, nehézkes volt és nem különösebben izgalmas, viszont a másik kettő rendben találtatott. Igaz, a ropogós sült hagymát, ami a zellert díszítette nem sütötték frissen, csak rámelegítettek. A harcsa nagyon ízlett. A kiszolgálás remek volt, természetesen kedves, a terasz gyönyörű, a kilátás fennséges, az árak a helyhez mértek, de nem megfizethetetlenek, sőt egyes fogásokat kifejezetten baráti áron adnak. Nagyon jó élmény volt a Bock bisztró e helyszínen is, jó szívvel ajánljuk mindenkinek.