A Batthyány Villapark Zalacsányban található, egy több hektáros őspark területén. Az erdős-fás környezet nyugodt pihenést, csendes kikapcsolódást biztosít a pihenni vágyó vendégek részére.
Csak a legjobbakat lehet írni. Kiválló az ellátás,a villák tágasak,jól felszereltek. A Welness részlege jó, játszótere tágas,jól felszerelt. Játszóháza kiválló, / felügyelettel/ biztonságos. A villák bútorzata hagy némi kívánni valót maga után. /kissé kopottas/. Pünkösd lévén müsorral kedveskedtek nekünk.
Az apartman szép és tágas jól felszerelt,kicsit meleg volt és szunyogháló hiján nem nagyon lehetet ablakot nyitni. Nem panasz képpen inkább észrevételként ,a konektorokba nem ártana dugó főleg amelyik apartmant kisgyerekesnek adják ki. Még amit hiányoltam a fűrdőnél az öltözőbe nincs pelenkázó,és ez megnehezitette az öltözködést a reggelinél is lehetne gyümölcs, joghurt(poharas),kefir.