Az ételek nagyon finomak,nem szakácsot kéne keresni,hanem normális kinézetü pincért a fekete hajú helyett,se angolul,se németül nem tud.Nem azt az ételt hozta ki amit a családdal rendeltünk.Minősithetetlen a viselkedése,az ilyen nem odavaló.Reméljük legközelebb már nem fog ott lenni.
Az ételek finomak s bőségesek.A kiszólgásról ezt nem mondhatnám.Családdal voltunk s gyerekem elé odadobta az ételt az a fekete haju embernek nem nevezhető rondaság.Kérdem én miért kell egy ilyenek ott dolgoznia?!Felháboritó,az ilyet azonnal elküldeném.
Az étterem berendezése kopott, nem túl modern, egy felújítás ráférne. A teraszon helyet foglaló vendégeknek úgy kell vadászni a pincérre. Az asztalok koszosak voltak. Az ételek már-már minősíthetetlenek. Mélyhűtőből elővett, gyorsan kisütött, rágós húst jelent a frissen sült kifejezés ennél az étteremnél.
Ha gyorsfagyasztott ételt szeretnék enni, akkor ennek töredékéért megvásárolom egy hipermarketben majd otthon kisütöm. De ha étterembe megyek, akkor elvárom, hogy minőségi alapanyagokból, odafigyelve készült ételeket szolgáljanak fel.
Meddig fog még ott dolgozni az a fekete hajú nő [moderálva - a szerk.]??Egyszerűen szörnyű,modortalan és b*nkó.Az ember étvàgya elmegy tőle.GUSZTUSTALAN!!!
Régen már jártam a helyen, akkor nem tetszett az iskolai étterem jelleg, egy szoba nagyságú teremben asztalok közel egymás mellett. . Semmi hangulata a helynek. . A pincér kint eszik a vendégtérben. . ha a belső terem ajtaja is nyitva van, nagyon huzatos a hely, fáztam. Az étel átlagos, semmi extra, tipikusan vastagon panírozott húsok. . Nem hiszem, hogy visszamegyünk.
Családommal voltam a csárdában. Éhesen tértünk be, úgy 1 óra fele. Gyorsan jött a pincér. Négyen frissensültet rendeltek. Én egy pacalt. Ez hiba volt. A frissensülteket már kihozták, de még az enyém nem jött. "0 perc után kérdeztem a pincért. Azt mondta, jól meg kell melegíteni. Aztán nemsokára hozták. Épp langyos volt.
Nyaralásunk alatt látogattunk el erre a helyre, a négy gyermekünkkel. A Csárda kívül belül szépen hangulatosan van berendezve. A kiszolgálásnál egy kedves pincérhölgyet kaptunk, aki gyorsan hozta ki az italainkat, és a friss ételeket is. Borokból, sörökből lehetne nagyobb a választék, de a limonádék nagyon finomak voltak.
És ez volt a fontosabb a gyerekek miatt. Étlapról nyáron nem minden kapható, ezt érdemes előtte tisztázni. Tatár beefsteak nincs, finom fokhagymakrémleves, vagy áfonyás gyümölcsleves igen. Bőségtálak valóban bőségesen meg vannak pakolva. Mi kétfélét rendeltünk, a szárnyas megérte, de a vegyeshússal nem, mert a marhahús papírvékony volt, teljesen átsütve, és ízetlen. Ezt egy jobb helyen megkérdezik, milyen legyen. Mi sem gondoltuk, hogy külön kell jelezzük miként kellene, kérjük elkészíteni. Ebből, itt tanultunk. Fűszerezés lehetett volna minőségibb, legalábbis a tálakon. Érdekes, mert az értékeléseknél az egyszemélyes ételekről jókat olvastam. Ár/érték arány amúgy rendben van, Szép kártyával is lehet fizetni.
Nagyon szeretjük az ott készült ételeket. Mindig bőséges, remek az étel. a férfiak is mindgig meg vannak elégedve az adaggal, ami más helyekről nem mondható el. mindig azt kapjuk amit várunk. A személyzet is nagyon kedves és barátságos. A családi eseményekhez is mindig innen rendeljük az ételt elvitelre,aminek a tálalása is mindig nagyon gusztusos. Másoknak is merem ajánlani!
Nagyon szeretek odajárni,visszatérő vendég vagyok. Legyen szó családi rendezvényről pl. esküvő,ballagás vagy csak egy baráti összejövetel, gyors a kiszolgálás,barátságos a személyzet. Nagyon finomak ez ételek,nagyok az adagok,van terasz,ahova a kiskutyámat bevihetem magammal. Ezen a téren is nagyon rugalmasak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.