Már utazásunk előtt otthon nèzelődtem a net- en,hogy ha odaèrkezünk tudjam hova szeretnèk menni vacsorázni. Ezt az èttermet a 2. napra tettem. Aki szeretne túllèpni a rántott hús,sajt vagy èpp cigánypecsenye határán ės különleges èteleket szeretne enni az válassza ezt az èttermet.
Kis, teraszos vendéglőcske a "piacsoron". Szépen van terítve, udvariasak. Az igazi meglepetés a konyha: az ember ilyen helyen nem várna profizmust, inkább csak egyszerű, házias ételeket. Alapvetően olaszos stílust visznek (nemcsak pizzában). Amit kóstoltunk mind finom volt. Ebből a sorból is kiemelkedett az "ossabucco" borjú lábszár, finom mártással.
Három éjszakát töltöttünk Zalakaroson félpanziós ellátással. Így az ebédről magunknak kellett gondoskodni. Találomra választottunk éttermet,így esett a választásunk erre az étteremre. Menüt kértünk ami húsleves és bolognai makaróni ill. gulyásleves és palacsinta volt.
A buszpályaudvar szomszétságában található ez a teraszos étterem a "piac" mellet. Gyors és udvarias kiszolgálás és tényleg gyors. Izletes koktélok és ételek, de igazándíból semmi nem fogott meg ebben az étteremben. Az adagokat -méz mustásos, camaberes csirkemell- kevés volt, viszont a fokhagyma krémleves pizza kenyérel. . .
Első látásra semmi különössel nem emelkedik ki a szokásos sablon vendéglők közül, még itt az étteremsoron sem, ahol van néhány hasonszőrű szomszédja. Miután betértünk, elég hamar bebizonyosodott, hogy nem választottunk rosszul. Italok perceken belül, ételek gyorsan, forrón, tetszetősen, ahogy azt kell.
Legfeljebb az adagokra panaszkodhatok, de lehet, hogy rosszul választottam. Egy kis saláta egy vékony csirkemellel, bár nagyszerűen nézett ki, és az íze is rendben volt, nekem egy kicsit kevésnek bizonyult. Gyermek, asszony nem panaszkodott- máskor is jönnénk!
Bennünket a magát valószínűleg viccesnek gondoló, valójában rendkívül bunkó (Feri) pincér szolgált ki. A főétel rendben volt, de túrógombócot senki ne rendeljen! Kemény, ízetlen! Túrót csak nyomokban tartalmaz.
Nagyon megbántuk hogy betértünk egy ebédre. Csak azért mentünk be mert a többi közelben lévö vendéglökben nem volt hely - itt volt mert csak egy vendég volt - amiböl gondolhattuk volna hogy valami probléma van, de sajnos siettünk. Voltak menük 1500 - 2000. -Ft ért. Két eltérö menüt rendeltünk de mindkettönél volt probléma.
Húsleves - habár igykeztek de nagyon észre lehetett venni, hogy leves kockából készült. Kirántott pulyka mell csak akkora volt mint a fél tenyerem. Palacsinta nem volt elég meleg és a benne levö "lekvár" valami szörnyü volt inkább csak valami cukrozott krém minimális gyümölcstartalommal. A meglepetés a végén volt: egy pohár/3dcl/ csapolt borsodiért 500. -Ft számoltak ami egy 4 csillagos szállodában is olcsób. Néztük az étlapot is és a pizzákért cca 3. 000. -Ft kértek.