Zalakaroson az igazi ízek házában modern sütemények, édes pillanatok és hagyományos ízek várják a leendő és visszatérő vendégeket. Megszakítás nélkül 4 évtizede sütnek a Szilágyi Cukrászdában és ezalatt az idő alatt az egyik legkedveltebb találkozóhely lett a finomságra vágyó helyiek és turisták között.
A tortáikról és süteményeikről is visszaköszön a minőség, amire gondosan figyelnek, minden alapanyagot ellenőrzött, minőségi forrásból szereznek be. Ezek mellett saját maguk által szedett virágokból készített házi bodzaszörpöt is megkóstolhatjuk, valamint különleges fagylaltkelyheik művészetre emelik a fagyizást.
Nagyon szép kívülről és belülről is a cukrászda. Bőséges választék van süteményekből és tortákból, az ember alig tud választani. Legszívesebben végig kóstoltam volna az összes sütit. Nagyon finom volt amit ettünk, kellően édes, puha és persze szép is. Ár-érték arány teljesen megfelelő. Mindenképp ajánlom mindenkinek!
Nem először jártunk ebben a cukrászdában.Mindig szívesen mentünk vissza, mert kellemes a hely, finomak a sütemények. Ma viszont csalódtunk, mert zárás előtt 10 perccel már nem kaptunk kávét. Indoklás: már kimostuk a kávéfőzőgépet. Úgy gondolom, a nyitvatartási idő végéig illik kiszolgálni a vendéget.
A barátainkkal jártunk a fagyizóban és először ettem életemben levendulás fagyit! :) Tetszett is, mivel új ízvilág volt ez számomra. A hely kellemes és hangulatos, a kiszolgálás udvarias, a fagyik változatosak és finomak. Azalatt a pár nap alatt amit a városban töltöttünk, többször visszamentünk oda. Minden alkalommal finomakat ettünk és jókat beszélgettünk.
Aug. 21-én betértünk a Szilágyi Cukrászdába, hogy megízleljük az idei év Ország tortáját, 5 hasonlóan fenséges sütijével együtt. Kijelenthetem, hogy a Cukrászda az ország legkiválóbbja lett. Köszönhető néhai Szilágyi Istvánnak, feleségének , gyermekeiknek és szorgalmas családjuknak.
Kiváló teljesítményükkel mutassanak -továbbra is jó példát mindenkinek, hogy kitartó munkával ilyen magas szintre lehet eljutni. Javaslom mindenkinek, aki Zalában jár, hogy ne hagyja ki a kóstolást! Magam és a családom nevében hálásan megköszönöm a lehetőséget és mindenkinek ajánlani fogom, nemcsak itthon, hanem Németországban is
Ebből a cukrászdából is hiányzik az egészségesebb süteményekre való törekvés: pl. gyümölcs cukorral, kölesből, zabpehelyből teljes kiőrlésű lisztből, Stb előállított süteményekre gondolok. A hely szép a kiszolgálás nem túl udvarias, és nem is gyors. A somlói galuska az nagyon gyenge volt a többi sütemény amit ettünk az jó volt.