A családias hangulatú Art hotel mindössze 200 méterre található a zalakarosi zöldövezetben levő Gránit gyógyfürdőtől. A szálloda 46 szobával várja vendégeit művészetközeli megjelenésével. A szállodahall világos, tágas, átriumos, a színek pedig egészen merészek!
A vendég különféle képek, grafikák, szobrok és trópusi növények egyvelegével találkozhat, melyet kényelmes berendezések tesznek teljessé.
Nem először voltunk Zalakaroson, de először az Art Hotelben. Kellemes meglepetés volt a szinvonala. Jogosan lett 2019-ben az év szállása. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, külön emelném ki a kitűnő konyhát, a választékot, s a félpanzión felüli "ajándék"-ebédet, valamint a rendkivül udvarias és előzékeny személyzetet.
Szuper hotel, nagyon tiszta, barátságos . A személyzet figyelmes ,udvarias. Az étkezés változatos ,bőséges és nagyon ízletes . Nekem külön biztosították a gluténmentes , laktózmentes ételeket . Köszönöm a szakácsoknak ,Krisztiánnak és Attilának a finom ételeket , kérésemet mindig figyelembe vették. Ajánlom az Art Hotelt mindenkinek .
Az Art Hotel Zalakaros remek wellness élményt nyújtott. Kellemes, tiszta szálloda, profi, udvarias és kedves személyzettel, igényes belső dekorációval, nagyon jó konyhával. A wellness részleg sokféle lehetőséget kínál az úszástól a pezsgőfürdőn át a szaunákig, sószobáig. A Termálfürdő pár perces sétatávolságra. Nagyon jó ár-érték arány.
Nagyon kellemes napokat töltöttünk mindenről csak megelégedéssel szolhatok. Barátságos személyzet , kiváló ,ízletes és változatos ételek . Tiszta szoba és wellness részleg. Nagyszerű ár és érték arány . Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha sors engedi visszatérünk . Köszönjük a személyzetnek és kívánunk munkájukhoz sok sikert és vendéget ! Baranya megyéből M. J. és felesége
Mindennel maximálisan elégedett voltam. Az étkezés bőságes, változatos és finom volt. A személyzet barátságos, szolgálatkész. Nagyon jó ötlet, hogy minden szobának saját asztala van az étteremben, így bármikor megy az ember enni, az asztala készen várja. Szép, gondozott a kert, kényelmes a terasz. Máskor is szívesen felkeresem a szállodát.
Nagyon tetszett, hogy abszolút családbaràt a hotel. Az ételek ízletesek ès változatosak. Külön pont, hogy az erkélyen van szárító, ahova a nedves ruhákat ki lehet teregetni. Személyzet baràtságos, segítőkèsz.
Nagyon jól éreztük magunkat,kedves udvarias kiszolgálás.Már többször voltam Önöknél,köszönjük hogy megőrizték a szinvonalat és az udvariasságot!Ebben a szállodában nem ismerik a "nem"szót,minden kérést teljesítettek!Igazán élmény volt az ottartózkodás! Csak ajánlani tudom minden pihenésre vágyó vendégnek!!!
A hónap elején töltöttem nejemmel öt napot a szállodában. Többszörösen visszatérő vendégek vagyunk. Úgy tartom: nyerő helyen ne változtass! Minden rendben volt, a fogadtatástól kezdve a szobán át, a welness részlegig. Az étkezések szokásos módon finomak és bőségesek voltak! A személyzet figyelmes. Maximálisan elégedettek vagyunk! Jövőre visszatérünk!
Nagyon barátságos személyzet, tiszta szobák, kényelmes ágyak. A wellness rész tartalmaz egy olyan mediterrán zuhanyt, amivel eddig sehol nem találkoztunk. Igazi élmény volt kipróbálni. Az étkezések is változatosak, ajándék ebédet is kaptunk. Életemben itt teniszeztem először.
:)A víz alatti vízsugárra pedig nem kell sokat várni, ha leáll, egy gomb megnyomásával újraindítható. A környéket nem horror áron kikölcsönözhető jó minőségű kerékpárokkal bejártuk. Jó lenne visszamenni még!
Mivel még nem jártunk 3 csillagos szállodában, kíváncsian vártam,hogy milyen lesz a különbség egy 4 csillagoshoz képest. Kellemesen csalódtam. 3 éjszakát töltöttünk itt. A foglalási rendszerük tökéletes, gyors választ kaptam és a külön kívánságainkat is figyelembe vették. A fürdőköpenyért fizetni kellet, viszont a parkolás ingyenes.
A szoba tiszta volt, ágy valóban egy kicsit nyikorog - valószínű a matrac huzata miatt. A fürdőben a fogmosópohár talán lehetne üvegből. A wellnes részleg megfelelő- finn szauna talán működhetne délelőtt is. Az étkezéseknél a szakács és a személyzet ki tett magáért. Az ételek finomak, változatosak voltak. A szálloda személyzete szolgálat kész, barátságos volt. A nejem születésnapján kis figyelmességgel kedveskedtek neki. Jól esett. Az italok árai nincsenek elszállva, a 3 csillagnak megfelelő. Röviden összefoglalva, csak ajánlani tudom a szállodát a pihenni vágyók figyelmébe és sok sikert kívánok a hotel dolgozóinak és vezetésének.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 25 kg-ig: 3000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 25 kg-ig: 3000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 6 kg-ig: 3000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár